Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε για τις εξελίξεις στη ραδιοφωνική του εκπομπή «The Mapes Show», με την αποχώρηση του Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον, αλλά και για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούστηκαν στα μέσα της σεζόν για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αποκάλυψε ότι συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή του Mega.

Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό με την Ελένη Μενεγάκη

«Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό που ακουγόταν για μένα και την Ελένη Μενεγάκη. Όμως αγαπώ τόσο πολύ τη δουλειά μου, είναι η ζωή μου μέχρι αυτή την ώρα. Ξεπέρασα τον θάνατο των γονιών μου μέσα από αυτή τη δουλειά και όποτε δεν είμαι καλά στη δουλειά καταφεύγω», δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στο πλευρό της Μενεγάκη και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

«Ευθυγράμμισα το βλέμμα μου στην ομάδα μας. Έτσι έχω μάθει να λύνω τα προβλήματα. Ούτε με δημόσιες τοποθετήσεις, ούτε με το να απαντάω στον ένα και στον άλλο. Εγώ δεν επιβεβαιώνω ότι υπήρξε πρόβλημα. Ξεκίνησε μία κουβέντα στην οποία ενεπλάκη το όνομά μου αλλά δεν θα απαντήσω», τονίζει ο παρουσιαστής, ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Είναι επιλογή της Ελένης η συγκεκριμένη εκπομπή

«Είναι επιλογή της Ελένης να κάνει τη συγκεκριμένη εκπομπή με όποιο τίμημα και μένα είναι μία ανάσα, μετά από μία περίοδο που ήμουν στα χαρακώματα, να είμαι σε μία ομάδα που κάνει μία εκπομπή που είναι «το ιερό έδαφος», εκεί που δεν σφάζεται κανείς. Είναι μία εναλλακτική πρόταση στην τηλεόραση και η Ελένη έχει την πολυτέλεια να υποστεί αυτό το τίμημα.

Χαίρομαι που συμμετέχω στην εκπομπή της Ελένης

Η Ελένη είναι η εκπομπή. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η τηλεόραση, που την κάνει η Ελένη και που εγώ συμμετέχω σε αυτήν. Υπήρχε εκπομπή που, όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, έβγαλαν σε βίντεο και ρωτούσαν τους πρώην της πώς νιώθουν για αυτό», ανέφερε επίσης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: