Η Χριστίνα Σάλτη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στο Dream Show 2, αλλά και στο φλερτ με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι αρχικά, ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι αδικήθηκε στον διαγωνισμό τραγουδιού.

«Γενικά, στη ζωή μου δεν θέλω να ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. Δεν νιώθω ότι είμαι η κοπέλα που την έχουν αδικήσει. Θέλω να βελτιώνομαι, ώστε να γίνομαι ολοένα και καλύτερη. Μάλλον τότε, δεν ήμουν αρκετά έτοιμη για όλο αυτό που ζούσα. Η επιτυχία ή η αποτυχία σε κάτι είναι προσωπική μας ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

«Βλέποντάς τα τώρα, έπρεπε να εξελιχθώ και σαν καλλιτέχνιδα και σαν χαρακτήρας. Ήμουν πιο μαζεμένη, δεν ήμουν τόσο έτοιμη να εκτεθώ πολύ. Το παιχνίδι δεν μου έκανε κακό. Ίσα ίσα με έκανε πιο δυνατή. Βγαίνοντας από αυτό όμως, συνέχισα να κάνω οντισιόν. Δεν μου άνοιξε πόρτες, αλλά στη ζωή είναι όλα μαθήματα», συμπλήρωσε.

Τέλος, ρωτήθηκε για το βίντεο, στο οποίο ο Νίκος Οικονομόπουλος παραδέχεται δημόσια ότι υπήρχε φλερτ μεταξύ τους. «Έχουν περάσει χρόνια από τότε. Ήμασταν παιδιά. Ήταν κάτι αληθινο», θυμάται.

«Θέλω να πω μόνο πως τον εκτιμώ πολύ, είναι υπέροχος άνθρωπος και του αξίζει η επιτυχία που έχει. Ήταν έτοιμος τραγουδιστής από τότε», πρόσθεσε κλείνοντας.

Δείτε μετά το 1:26