Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Έξι χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετρά αρκετές αλλαγές, κάτι που αποδεικνύει και η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. 

Ο νεαρός 27χρονος που γνωρίσαμε το 2017 στο Survivor του ΣΚΑΪ, φέτος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο έχοντας πλέον στην πλάτη του τηλεοπτική εμπειρία. Μην ξεχνάμε ότι μεσολάβησε η συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και η συμμετοχή του στο ριάλιτι του Star, Asia Express.

Πώς ήταν και πώς εξελίχθηκε σε έξι χρόνια

Κωνσταντίνος Βασάλος – Survivor 2017 

Ο δυναμικός, αλλά όχι τόσο ομιλητικός personal trainer είχε εκφράσει από την αρχή την μεγάλη του επιθυμία να φτάσει στον μεγάλο τελικό, όπου και τα κατάφερε. 

Το καλοκαίρι του 2017 το Survivor του ΣΚΑΪ ρίχνει αυλαία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βρίσκεται στην τρίτη θέση έχοντας χάσει την πρωτιά από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο που μεσολάβησε.


H συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Για τέσσερις περίπου σεζόν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου για την εκπομπή, «Έλα Χαμογέλα» η οποία μετά τη μετακόμισή της από το Open στο Mega μετονομάστηκε σε «Χαμογέλα και Πάλι». 

Και ενώ αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι δέχτηκε σκληρή κριτική για την προσπάθειά του να μπει στην τηλεόραση, το φινάλε της συνεργασίας τους έκλεισε με θετικό πρόσημο για εκείνον. «Ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή, πάει σε κάτι που θέλει πολύ να κάνει και δεν θα μπορούσαμε να πούμε κάτι για κάτι που θέλει τόσο πολύ. Είναι 4 χρόνια μαζί μας και για εμάς κλείνει όντως ένας κύκλος, γιατί δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πολύ, κυρίως για τη φιλία σου», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

«Σε νιώθω οικογένειά μου, όχι συνεργάτιδα. Περάσαμε πολλά, ευχαριστώ για την υπομονή σου. Όποιος έρχεται δίπλα σου παίρνει πολλά. Σε αγαπώ», είχε απαντήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον αποχαιρετισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Το Asia Express

Από τα τηλεοπτικά πλατό, φτάνει η ώρα να επιστρέψει στη φύση και στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν συμμετείχε στο ριάλιτι του Star, Asia Express, όπου μαζί με τον γνωστό youtuber Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) κλήθηκαν να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες και δυσκολίες, από τις οποίες ωστόσο τερμάτισαν ως νικητές.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απολαμβάνει πλέον ότι δεν κατάφερε στον μεγάλο τελικό του Survivor, επιστρέφοντας ως νικητής από το ριάλιτι περιπέτειας του Star.


Το Survivor All Star

Και ενώ καλά – καλά δεν πρόλαβε να γεμίσει τις «μπαταρίες» του από το Asia Express, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο έξι χρόνια μετά, αποφασισμένος για άλλη μια πρωτιά.

Τον Ιανουάριο του 2023 το Survivor All Star κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με τους πιο δημοφιλείς παίκτες να επιστρέφουν, έτοιμοι να ζήσουν από την αρχή αυτή τη μεγάλη εμπειρία.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο όλα  είναι διαφορετικά. Με μακριά μαλλιά, ατάκες φωτιά και όχι και τόσο πετυχημένες αποδόσεις στον στίβο μάχης, ο 33χρονος πλέον personal trainer δεν θυμίζει σε πολλά την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor. Μεσολάβησαν εξάλλου και οι αλλαγές στην προσωπική του ζωή, από την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέχρι τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό τους.

 

«Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι»

Σε έναν από τους καυγάδες του Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε με μια αποστομωτική ατάκα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη μετά από τα σχόλια που δέχτηκε για τις ψηφοφορίες και την απόδοσή του στο παιχνίδι.

«Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, γι’ αυτό έχω έρθει εδώ πέρα», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο παίκτης του Survivor All Star, ο οποίος είχε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά πολύ, μετά τις τρεις συμμετοχές σε ριάλιτι επιβίωσης.