Η συμφωνία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Spotify έφτασε στο τέλος της, ωστόσο η συνεργασία τους με το Netflix φαίνεται ότι απέχει πολύ από το να ολοκληρωθεί.

Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε στο People την Τρίτη ότι η εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου του ζευγαριού, «Archewell Productions», εργάζεται επί του παρόντος σε διάφορα πρότζεκτ με τη διάσημη υπηρεσία streaming.

«Εκτιμούμε τη συνεργασία μας με την "Archewell Productions"», δήλωσε χαρακτησριστικά και πρόσθεσε: «Το "Harry & Meghan" έκανε το μεγαλύτερο ντεμπούτο για ντοκιμαντέρ στο Netflix και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σε διάφορα έργα, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης σειράς ντοκιμαντέρ "Heart of Invictus"».

Ενώ το «Harry & Meghan» έδωσε μια εικόνα της δύσκολης σχέσης του ζευγαριού με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, το «Heart of Invictus» θα ασχοληθεί με μια ομάδα αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες Invictus Games του πρίγκιπα Χάρι, έναν διαγωνισμό για τραυματισμένο προσωπικό των υπηρεσιών.

Πενταετής συμφωνία

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψαν πενταετή συμφωνία με το Netflix το 2020 - που πιστεύεται ότι αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes - αφού έκαναν ένα βήμα πίσω από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Περίπου την ίδια εποχή, υπέγραψαν συμφωνία ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify, η οποία τερματίστηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.