Το Survivor All Star έριξε και επίσημα την αυλαία του το βράδυ της Τρίτης (11/), με τον Σάκη Κατσούλη να είναι ο μεγάλος νικητής.

Οι περισσότεροι παίκτες που συμμετείχαν φέτος βρέθηκαν στο Άλσος στο Γαλάτσι για να εμψυχώσουν από κοντά τους δύο παίκτες.

Η βραδιά ήταν άκρως διασκεδαστική, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει τα αστεία του αλλά να δίνει και πάσα για βίντεο που έδειχναν τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσε το «παρών» μαζί με τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη, και αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram.

Ευχαρίστησε όλους εκείνους που τον υποστήριξαν αλλά και μίλησε για το μάθημα που πήρε από τον χώρο της τηλεόρασης.

«Και κάπως έτσι έκλεισε το All Star Survivor 2023. Μπράβο στον Σάκη Κατσούλη για τη νίκη του! Να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους παίχτες αλλά και στους ανθρώπους της παραγωγής που ζήσαμε αυτό το ταξίδι παρέα. Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν προσωπικά, για ό,τι μου δώσατε από εσάς στο παιχνίδι! Εύχομαι υγεία και επιτυχίες στη ζωή σας και στις οικογένειές σας! Δεν θα μπορούσα όμως να μην ευχαριστήσω όλους εσάς που μας βλέπατε. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια με Survivor ή χωρίς που με έχετε “ανεχτεί”. Μετά από όλα όσα έχω ζήσει στην τηλεόραση (αρνητικά ή θετικά) για ένα πράγμα είμαι σίγουρος…. πως είστε πολύ σημαντικοί για εμένα ΟΛΟΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».