Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκαν πολύ κοντά στην πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από μερικές μέρες στο Λαγονήσι, όπου μένουν μόνιμα.

Το ζευγάρι έκανε πολλές αναρτήσεις καλώντας για βοήθεια στις γύρω περιοχές και με μία νέα ανάρτηση δείχνουν το σπίτι μιας τετραμελούς οικογένειας που κάηκε ολοσχερώς.

Μέσα από το προφίλ της παρουσιάστριας, ανέβασαν ένα κλιπ στο οποίο ο Γρηγόρης Γκουντάρας δείχνει το σπίτι της οικογένειας στα Καλύβια που κάηκε ολοσχερώς.

«Το σπίτι τους όπως βλέπετε κάηκε ολοσχερώς.. Μιλώντας τώρα με τον πατέρα της οικογένειας,που φιλοξενείται προσωρινά σε διπλανό σπιτι, μου είπε ότι δεν έχει μείνει τίποτα. Πως έχουν ανάγκη ακόμα και απο βασικά είδη καθημερινής ανάγκης των παιδιών (ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, οικοσυσκευές, ΤΑ ΠΑΝΤΑ).

Πάνω απ' όλα όμως πρέπει να βρεθεί ένα σπίτι στην ίδια περιοχή να στεγάσει αυτή την οικογένεια. Τα παιδιά, αγοράκια ηλικίας 6 και 12 ετών, έχασαν το σπίτι τους, την καθημερινότητά τους, την ασφάλειά τους. Αυτό που θέλουν τουλάχιστον, όπως μας είπαν, είναι να συνεχίσουν να πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο και να να μη χάσουν και τους φίλους τους», γράφει, μεταξύ άλλων.