Το άλλοτε παιδί-θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου υποδέχτηκε η Ναταλί Κάκκαβα στο ζαχαροπλαστείο που διατηρεί με τον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα στο Λαγονήσι.

Ο λόγος για τον Βασιλάκη Καΐλα, που είναι κι εκείνος μόνιμος κάτοικος της περιοχής, όπως ενημέρωσε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της φρόντισε να δώσει επιγραμματικά και το εντυπωσιακό βιογραφικό του, που συγκίνησε με τους δραματικούς αλλά και τους κωμικούς ρόλους που είχε ως παιδί. «Πρωταγωνίστησε συνολικά σε 117 ταινίες. Τον ρώτησα πώς ασχολήθηκε αρχικά με τον κινηματογράφο. Μου απάντησε πως σε ηλικία τεσσάρων ετών έμενε στην ίδια πολυκατοικία στην Πλάκα με τον Δημήτρη Χορν και την Έλλη Λαμπέτη. Έτσι τον ανακάλυψε πρώτη φορά ο Μιχάλης Κακογιάννης και αργότερα ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα.

Αμειβόταν πολύ καλά για κάθε ταινία τότε. Περιζήτητος για το χαρακτηριστικό του βλέμμα και την ευαισθησία που έβγαζε στους ρόλους που ενσάρκωνε ως παιδί. Τα χρήματα που έβγαλε τα επένδυσε στο θέατρο και τα έχασε... Όπως συμβαίνει συχνά άλλωστε. Δεν δίνει συνεντεύξεις, παρόλο που το τηλέφωνό του χτυπά σχεδόν καθημερινά. Ζει μόνιμα στο Λαγονήσι και η μεγάλη του αγάπη είναι πλέον τα εγγόνια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος...».


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 11/08/2023