Η Μελίνα Νικολαΐδη μετά την εξόρμηση που έκανε στα Κουφονήσια πήγε στην Πάρο, όπου βρίσκεται και η μητέρα της Δέσποινα Βανδή με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη.

Η εντυπωσιακή κόρη της τραγουδίστριας φροντίζει κάθε καλοκαίρι να βγάζει τουλάχιστον μία φωτογραφία με το ζευγάρι και έτσι έγινε και αυτή τη φορά. Η Μελίνα πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό των ερωτευμένων αλλά δεν ήταν μόνοι τους. Στην παρέα, όπως θα δείτε και παρακάτω, ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος που είναι φίλοι του ζευγαριού.

Το βράδυ της Τρίτης το ζευγάρι βγήκε με τους καλούς του φίλους και όλοι τους πόζαραν χαμογελαστοί. Μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα instastories.

«Καλημέρα! Μετά μια νύχτα σαν κι αυτήν. Γελάσαμε και εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λέμε τα σχέδιά μας ο ένας στον άλλον. Απλώσαμε την πραμάτεια μας στους ουρανούς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ. Η μία των εκπλήξεων. Αλλά πάνω απ' όλα καλημέρα, σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία με Δέσποινα παρέα, τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές. Και το κορίτσι μας το λαμπερό, Μελίνα Νικολαΐδη» έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράστηκε με τη σειρά της τη συγκεκριμένη φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

melina