Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει μείνει χωρίς υποστήριξη εν μέσω του διαζυγίου της από τον Σαμ Ασγκάρι.

Μόνο ο δικηγόρος και ο μάνατζέρ της έχουν παραμείνει στο πλευρό της και είναι ουσιαστικά υπεύθυνοι για την ευημερία της.

Πηγές με άμεση γνώση είπαν στο TMZ ότι ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ και ο Κέιντ Χάντσον, ο δικηγόρος και ο ατζέντης της αντίστοιχα, είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Φροντίζουν να τρώει η τραγουδίστρια, να την πηγαίνουν σε επαγγελματικά ραντεβού και να διαχειρίζονται κάθε πιθανή επαγγελματική ευκαιρία που μπορεί να βρεθεί στο δρόμο της.

Οι πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο Ρόζενγκαρτ δεν πιστεύει ότι η ψυχική κατάσταση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι λόγος για ανησυχία και δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την ενίσχυση της ιατρικής φροντίδας και θεραπείας της.


Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν το βλέπουν έτσι και πιστεύουν ότι βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.

Όσο για την οικογένειά της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απέκλεισε δημοσίως τον πατέρα της, Τζέιμι, και την αδελφή της, Τζέιμι Λιν. Η μητέρα της, Λιν, βρέθηκε στο Λος Άντζελες πριν από μερικούς μήνες για να βοηθήσει την κόρη της, αλλά από τότε η σχέση τους έχει καταρρεύσει.

Επίσης, οι πηγές δήλωσαν ότι ο αδελφός της τραγουδίστριας, ο Μπράιαν, προσπαθεί περιστασιακά να βοηθήσει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το χωρισμό της με τον Σαμ Ασγκάρι, καθώς πηγαίνει στο σπίτι της για προπόνηση και προσφέρεται να κάνει ό,τι μπορεί.

Παρόλα αυτά, η σχέση τους είναι πολύ ασταθής καθώς η διάθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι πολύ ευμετάβλητη και αλλάζει από στιγμή σε στιγμή.

Η διάσημη τραγουδίστρια, επίσης, διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι διαζυγίου το Σαββατοκύριακο.