Η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπιάρς φαίνεται πως υπέστη έναν τραυματισμό στο κεφάλι της, κμετά από έντονο καβγά με τον πρώην σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι πριν από το διαζύγιό τους.

Το συμβάν αποκάλυψε η εκπομπή «Britney Spears: Divorce & Despair» που προβλήθηκε στο Fox κι εμβαθύνει στη σχέση του ζευγαριού. Ο ιδρυτής του ΤΜΖ, Χάρβεϊ Λεβάιν ήταν εκείνος που περιέγραψε το περιστατικό με λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας τους στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο, η κατάσταση κλιμακώθηκε, με την Σπίαρς να σκοντάφτει, χτυπώντας το κεφάλι της στη γωνία ενός τραπεζιού.

Όπως αναφέρει, η σταρ χρειάστηκε ράμματα. Μέχρι στιγμής, οι δικηγόροι και των δύο πλευρών δεν έχουν σχολιάσει τις αποκαλύψεις.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε ένα μήνυμα για όποιον προσπαθεί να τα βάλει μαζί της. Η ποπ σταρ δημοσίευσε την Πέμπτη, 24 Aυγούστου, στο Instagram τη σύντομη δήλωση της, η οποία έγραφε: «Βάλτε τα μαζί μου... Σας προκαλώ».

Η επιθετική δήλωση συνοδευόταν από ένα emoji με το μεσαίο δάχτυλο και μια throwback φωτογραφία της τραγουδίστριας ντυμένη στα μαύρα.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Σπίαρς αναφερόταν σε κάποιον συγκεκριμένο, αλλά σίγουρα πέρασε το μήνυμα που ήθελε εν μέσω του διαζυγίου της με τον επί 14 μήνες σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι.