Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ λένε «arrivederci» στην βίλα στη λίμνη Κόμο στη Βόρεια Ιταλία. Μια πηγή κοντά στον ηθοποιό δήλωσε στο Page Six ότι την πουλάει στο ιλιγγιώδες ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι φήμες ότι ο Κλούνεϊ ήθελε να πουλήσει το ακίνητο στη λίμνη Κόμο υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό.

Οι ψίθυροι για την πώληση χρονολογούνται ήδη από το 2010, όταν λέγεται ότι σκεφτόταν να την πουλήσει λόγω των παπαράτσι.

Στη συνέχεια, οι ίδιες φήμες εμφανίστηκαν ξανά το 2015, δηλαδή ένα χρόνο μετά τον γάμο του με την Αμάλ.

H βίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο στη Βόρεια Ιταλία

«Ο Τζορτζ αγαπάει την περιοχή και τους ανθρώπους που ζουν εκεί, αλλά έχει συνείδηση της προσοχής που τραβάει όταν βρίσκεται στην πόλη. Έχει λάβει μια τεράστια προσφορά για τη βίλα, την οποία εξετάζει, και θα αγόραζε ένα άλλο, λιγότερο προσιτό σε άλλη περιοχή της Ιταλίας», είχε πει μια πηγή.

Οι Κλούνεϊ αγόρασαν το 2021 το εκπληκτικό κτήμα Domaine du Canadel στην περιοχή της Προβηγκίας στη Γαλλία και πηγές λένε ότι η Αμάλ προτιμά να μένει εκεί.

Ο Κλούνεϊ, τον οποίο πηγές έχουν περιγράψει «σαν τον δήμαρχο της λίμνης», αυτή τη φορά το εννοεί και ήδη έχει βάλει αγγελία να πουλήσει το ακίνητο.

«Είναι πολύ ήσυχα. Καμία διαφήμιση. Κανένας Τύπος - μόνο υποψήφιοι αγοραστές υψηλής ποιότητας», είπαν.

Ο Κλούνεϊ φέρεται να αγόρασε το ακίνητο από την οικογένεια Heinz για 10 εκατομμύρια δολάρια το 2002 - πράγμα που σημαίνει ότι θα βγάλει ένα μεγάλο καθαρό κέρδος αν το πουλήσει στην τιμή που ζητάει.

Εν τω μεταξύ, ο Τζορτζ και η Αμάλ φαίνεται ότι εξακολουθούν να απολαμβάνουν το ακίνητο όσο έχουν τα κλειδιά. Εντοπίστηκαν εκεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.