Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά για το πρόβλημα της υγείας της.

«Απέχω από την τηλεόραση, γιατί θέλω να βρω τον εαυτό μου. Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει. Έχω άλλη ενσυναίσθηση για τους ανθρώπους, έχω νοιάξιμο, ήμουν ματαιόδοξη και εγωίστρια. Όταν έρχεται το κακό πρέπει να πολεμάς τον φόβο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Τα δυο τελευταία χρόνια είχα μια κόπωση, δεν ήθελα να δουλεύω, έφτασα να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου. Είμαι πολύ καλύτερα και είμαι έτοιμη να κάνω καινούριο κύκλο», πρόσθεσε.

Η αναφορά του Νίκου Οικονομοπούλου για το περιστατικό με θαμώνα του.
«Δεν έχω κάποια πρόταση για το Fame Story. Έχει τύχει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα. Δεν το κάνει ο κόσμος επίτηδες. Η ευγένεια είναι το μοναδικό πράγμα που αγαπώ στους ανθρώπους», δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η Ζόζεφιν αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην σχέση της με τον Νίνο. Η σχέση του ζευγαριού μετράει μερικούς μήνες, ωστόσο και οι δυο την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαι πολύ καλά. Δεν κρύβομαι ποτέ. Είμαστε πολύ καλά και χαίρομαι πολύ. Μπορεί να έχουμε κάποια συνεργασία με τον Νίνο στο μέλλον», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για τον μυστικό της γάμο και για την Βίκυ Καγιά.
«Δεν κάλεσα κόσμο στον γάμο μου. Ήμασταν 15 άνθρωποι στον γάμο. Οι κόντρες πουλάνε πολύ και ό,τι πουλάει διατηρείται», υπογράμμισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: