Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για το αγαπημένο μου GNTM

«Το αγαπημένο μου GNTM ήταν με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο φορτηγό πάνω, να κλαίμε. Είχα περάσει ωραία», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια του «Shopping Star» είπε πως είναι θεάρα.

«Είναι θεά, χωρίς εμπάθεια, δεν προσβάλει κανέναν, ούτε είναι αγενής. Δεν μου κλότσησε καθόλου. Οποιαδήποτε σύγκριση με την Βίκυ Καγιά είναι άδικη, γιατί η Βίκυ είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση. Μήλα με πορτοκάλια δεν συγκρίνονται. Η Ηλιάνα στη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά δεν χάνει, αλλά κερδίζει, γιατί αυτό που κάνει είναι δύσκολο».

Όπως είπε η ίδια, δεν καταλαβαίνει γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχεται όλα αυτά τα πυρά.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Με την Βίκυ Καγιά δεν έχουμε μιλήσει

«Με την Βίκυ Καγιά δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν έχω κάτι μαζί της. Δεν έχω καταλάβει πως έχω μπλεχτεί σε όλο αυτό, η Βίκυ το ξεκίνησε που είπε μία μέρα ότι δεν την έχω πάρει τηλέφωνο. Έπαθα σοκ. Ήμουν χαμένη κάπου στην Ασία. Να πάτε να ρωτήσετε την Βίκυ Καγιά εάν έχει συμβεί κάτι με μένα», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το block από την Βίκυ Καγιά

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε πως η Βίκυ Καγιά την έκανε block, με την ίδια πάντως να δηλώνει πως δεν παρεξηγήθηκε μαζί της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ποια τηλεοπτικά πρόσωπα της αρέσουν;

Για την Σοφία Χατζηπαντελή δήλωσε πως δεν έχουν γνωριστεί, αλλά την ακολουθεί στο Instagram. Άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα που της αρέσουν είναι ο Αντώνης Κανάκης, ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η ίδια πάντως ξεκαθάρισε πως, αν και είναι τηλεορασάκιας, δεν ξέρει εάν θα πήγαινε σε πάνελ.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Λάτρεψα τον Στέφανο Κασσελάκη, είναι η απόδειξη γιατί η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα χρησιμοποιεί το loud and proud (σσ δυνατά και περήφανα)», είπε.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Είμαι μεγάλη καψούρα μαζί του

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, με τον οποίον είναι μαζί εδώ και 17 χρόνια.

«Είμαι μεγάλη καψούρα μαζί του. Στις αρχές του έψαχνα το κινητό, δεν το έχω κρύψει. Τον φωνάζω καρυδάκι. Έχει τύχει να φλερτάρουν τον άντρα μου μπροστά μου. Θέλω να είναι ερωτεύσιμος ο άντρας μου και να τον θέλουν οι γυναίκες. Το θέμα είναι εγώ, πως ωρίμασα στις αντιδράσεις μου. Μαλλί με μαλλί δεν έχω πιαστεί, αλλά έχω πει… απομακρύνσου, this is mine», ανέφερε τέλος η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: