Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του Shopping Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και απάντησε για τις συγκρίσεις που πρόκειται να γίνουν με τη Βίκυ Καγιά.

«Είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση το πώς είπα το ναι στο Shopping Star. Ίσως την κάνουμε στο μέλλον», δήλωσε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Όλα τα φορμάτ έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο πρέπει να βγουν και ο καθένας βάζει το δικό του στοιχείο. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του γνώσεις στη μόδα, οπότε θα είμαι εγώ. Γενικά ότι έχει να κάνει με τη μόδα είναι πολύ πιο εύκολο για εμένα και μου αρέσει πιο πολύ, όλα τα άλλα πρέπει να τα μαθαίνω από την αρχή».

Για το αν φοβάται τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά: «Σύγκριση πάντα υπάρχει, η Βίκυ ήταν σε αυτό το πρότζεκτ 7 χρόνια, έχει βάλει πραγματικά τη σφραγίδα της και τα πήγε καταπληκτικά. Εννοείται και θα γίνει, αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν με αφορά. Δεν έχω πάρει την ευχή της, αλλά είμαι σίγουρη ότι μου τη δίνει. Νομίζω ότι οι συγκρίσεις είναι περιττές, ο κάθε άνθρωπος θα κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί».

Όσο για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πάρα πολύ καλά».