Η τραγουδίστρια Έφη Σαρρή με τη θετική της ενέργεια και τις ξεχωριστές δηλώσεις της, μίλησε για τους άντρες και την προσωπική της ζωή.

Δεν είμαι ποτέ μόνη

«Δεν έχω καμία σχέση με τις δουλειές του σπιτιού. Είμαι λίγο άγρια με τους βοηθούς μου. Αν θα έκανα γάμο θα ήταν κλειστός. Εγώ, ο γαμπρός και ένας μάρτυρας. Δεν είμαι ποτέ μόνη στην προσωπική μου ζωή. Ένας άντρας μπορεί να εκνευριστεί με έμενα γιατί θέλω να γίνεται το δικό μου μόνο. Θέλω ο άντρας να ακούει τις διαταγές μου και να λέει "yes, mam"», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως, «εμμονικός θαυμαστής μπήκε ντυμένος "Έφη Σαρρή" στο καμαρίνι και αυτό λίγο με τρόμαξε».

Έφη Σαρρή

Δεν μπορώ να ακούω αηδίες

Για την ηλικία της που πάντα σχολιάζεται και αποτελεί αντικείμενο μελέτης, σχολίασε: «Η ηλικία είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Διακωμωδώ το θέμα της ηλικίας μου και γι’ αυτό λέω κάθε φορά διαφορετική. Σήμερα είμαι 99 χρόνων».

Απέφυγα τη μητρότητα

«Φοβάμαι να κάνω πλαστικές επεμβάσεις, δε θέλω. Απέφυγα τη μητρότητα γιατί δεν ήθελα να μπω σε τόσο μεγάλη ευθύνη. Γύρω στα 22 μου, προχώρησα σε διακοπή κύησης. Δεν το μετάνιωσα, ήταν άσχημη στιγμή», υπογράμμισε η Έφη Σαρρή.

Έφη Σαρρή

Δεν έχω συγχωρήσει τον Λαζόπουλο

«Ο Λάκης Λαζόπουλος για έμενα "δεν είναι". Δεν έχω συγχωρήσει τον Λάκη Λαζόπουλο. Είχα περάσει πολύ δύσκολα την περίοδο που με σατίριζε. Έφτασα μέχρι τα δικαστήρια για την σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου, άλλα δεν βρήκα το δίκιο μου», αποκάλυψε η Έφη Σαρρή αναφορικά με την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο.


Κοιμάμαι πάντα μόνη μου

«Έχω ξεκατινιαστεί με συντρόφους μου, έχω πετάξει τηλέφωνο, σταχτοδοχείο και ό,τι έβρισκα. Έχω χωρίσει γιατί ο σύντροφος μου δεν έκανε λεύκανση, ενώ του το ζήτησα. Κοιμάμαι πάντα μόνη μου, ποτέ δεν έχω κοιμηθεί με άντρα δίπλα μου», κατέληξε λέγοντας η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: