Με μία συγκλονιστική ανάρτηση αποχαιρέτησε η Δήμητρα Βαμβακούση την πεθερά της, η οποία έφυγε μία ημέρα μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Στο κείμενο που δημοσίευσε αναφέρει όσα έλεγε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου όταν οι μέρες ήταν δύσκολες και ο πόνος ήταν αφόρητος.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μία ημέρα μετά τον γάμο του πέθανε η μητέρα του (Εικόνα)

«Ντάνομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Δήμητρας Βαμβακούση.


Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη ανάρτηση μετά την μεγάλη απώλεια από τη ζωή του. Δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια μαζί με την μητέρα του, δίπλα στη σύζυγό του, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου ,η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: