Σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της αλλά και την απώλεια της μητέρας του. 

Για όσα βίωσε το προηγούμενο διάστημα ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε: «Είχαμε μία πολυετή ταλαιπωρία 20 ετών. Πέρυσι είχαμε ένα πολύ δύσκολο τρίμηνο και φέτος από τον Δεκέμβρη που έκανε η μητέρα μου κάποιες εξετάσεις το ένα έφερε το άλλο και έμεινε έξι μήνες στο νοσοκομείο πηγαινοερχόμενη. Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Έπρεπε να παίζω έναν ρόλο θεατρικό καθαρά, γιατί η μαμά μου δεν γνώριζε ακριβώς τι συμβαίνει. Η στήριξη της Δήμητρας σ’ εμένα όλη αυτή την περίοδο ήταν σημαντική. Είναι πολύ ιδιαίτερο ένας άνθρωπος που γνωρίζεις λίγο χρονικό διάστημα να κάνει το πρόβλημά σου πρόβλημά του». 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη Δήμητρα Βαμβακούση 

Για τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελα και ήθελε. Δεν μας γνώρισε ο ιερέας. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία και σε μία από τις επισκέψεις της στην Ελλάδα, που είχε έρθει να δει την οικογένειά της σε διακοπές, επισκέφθηκε την εκκλησία όπου έτυχε να είμαι κι εγώ. Δεν μας γνώρισε ο πνευματικός μας. Ήταν τυχαίο, αλλά όχι και τυχαίο». 

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι τα συναισθήματά του την ημέρα του γάμου του ήταν αντιφατικά: «Ήταν δύσκολο, γιατί το καλοκαίρι που είπαμε ότι θα παντρευτούμε, ήμασταν δύο μήνες πριν από τον γάμο που ονειρευόταν σαν μάνα να είναι εκεί. Με βοήθησε η εγκυμοσύνη, "πάταγα" εκεί, δεν της έλεγα (σ.σ. στη μητέρα του) για τον αντίστροφο χρόνο που μέτραγε». 

Τι είναι αυτό που αγαπάει πιο πολύ στη Δήμητρα Βαμβακούση; 

«Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Η καλοσύνη που έχει, ειδικά η ψυχή της. Είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά η ψυχή είναι κάτι άλλο. Γενικά όμως οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά. Έχουμε μία όμορφη σχέση. Η Δήμητρα είναι γλυκιά και θετική», σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Για τη σχέση του με τη θρησκεία δήλωσε: «Η θρησκεία είναι ένα θέμα που βάλλεται και πιστεύω ότι είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι πώς θα δώσουν σε ένα παιδί να κατανοήσει τι σημαίνει η πίστη και η θρησκεία μας. Εγώ θα ήθελα τα παιδιά μου να εκκλησιάζονται. Κάποιες στιγμές που ήταν πολύ δύσκολες, ο Θεός ήταν και θα είναι ένα στήριγμα για εμένα». 

Η συμμετοχή του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» υποδυόμενος τον Ορέστη που ζει με μεταμοσχευμένη καρδιά. Για τον ρόλο του ανέφερε: 

«Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που είμαι πάλι στην ομάδα του Ανδρέα, του Κούλλη και της Βάνας. Έχουμε δουλέψει στο παρελθόν και βλέπω ότι έχουν κάνει σημαντικά βήματα. Διάβασα το σενάριο με τη δανεική καρδιά που όντως αποτελούσε πριν από χρόνια ταμπού… εγώ έχω κολλητό που ζει έτσι εδώ και 20 χρόνια. Άρα καταλαβαίνεις πώς αισθανόμουν». 

«Δικαιολογώ λίγο και τη Δήμητρα (σ.σ. την ηρωίδα της σειράς). Δεν είναι εύκολο να ξέρεις ότι στον έρωτα που έζησες έντονα με έναν άνθρωπο που έχει φύγει, ένα κομμάτι του είναι στον άνθρωπο που σε φλερτάρει κι αισθάνεσαι κάτι άλλο», συμπλήρωσε. 

Κλείνοντας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε και μία αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του ρόλου του στη «Γη της Ελιάς»: 

«Κάποια στιγμή ο Ορέστης θα έχει και μία νέα γνωριμία».