Τη δική του απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο για τους λόγους που τον είχαν κάνει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Fame Story για δύο 24ωρα έδωσε ο Νίνο.

Με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του μουσικού talent show, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 1/10 μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ότι ο λόγος που αποχώρησε ο Νίνο τότε ήταν μια επαγγελματική συμφωνία που ήθελε να προχωρήσει.

Η απάντηση του Νίνο

Σύμφωνα με τον Νίνο, όμως, και το μήνυμα που έστειλε στον Χάρη Λεμπιδάκη, οι λόγοι που αποχώρησε τότε από το Fame Story για δύο 24ωρα ήταν δύο. Πρώτον, τότε τον ταλαιπωρούσε ένας βήχας και όταν κάλεσε τον συνάδελφό του, Γιώργο Γιαννιά, με τη σειρά του εκείνος του είπε πως αν θέλει να φύγει, να το κάνει. Πράγματι, ο Νίνο έφυγε από το Fame Story, πήγε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Γιώργος Γιαννιάς, έμεινε εκεί όλο το βράδυ και έπαθε πολιτισμικό σοκ από το πόσος κόσμος έπεσε πάνω του.

Ο Νίνο επίσης τόνισε ότι όλοι οι παίκτες τότε είχαν υπογράψει με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven πως δεν μπορούν να κλείσουν καμία συμφωνία σε κάποιο μαγαζί. Ακόμη, ο Νίνο στο μήνυμα που έστειλε στον δημοσιογράφο του Alpha τόνισε ότι νιώθει περήφανος για το ξεκίνημά του, σέβεται τον Αντρέα Μικρούτσικο αλλά… μάλλον κάτι άλλο θα εννοούσε».

Να σας θυμίσουμε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο "Χαμογέλα και πάλι"

Η ολιγόωρη αποχώρηση του Νίνο από το Fame Story του 2022 είχε συζητηθεί όσο τίποτα σχεδόν. 21 χρόνια μετά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφάσισε να κάνει… αποκαλύψεις.

Τότε, η αποχώρηση του Νίνο για ένα βράδυ από το Fame Story είχε συζητηθεί έντονα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που σήμερα (01.10.2023) βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» με αφορμή την «επιστροφή» της μουσικής ακαδημίας, μίλησε για όσα είχαν γίνει.

«Του έθεσε ένα ερώτημα του Νίνο, “γιατί έφυγες” και λέει: “θα το πω μέσα”. Ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί έφυγε, είχα μείνει ένα βράδυ μαζί του», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος,.

«Μιλήσαμε κι εγώ προσπάθησα να τον πείσω. Τον έβλεπα ότι ήταν περίεργος και σε κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει: “Με έχει πάρει τηλέφωνο ο επιχειρηματίας και έχω κλείσει δουλειά”. Του λέω: “φύγε τώρα και σε καλύπτω”.

Τι να του πω; Θα ήταν ο πρώτος που βγαίνει και θα είχε όλα τα προνόμια. Του έδωσα τις ευλογίες μου, δεν το είπα ποτέ στην παραγωγή, γιατί θα του έλεγαν ότι “έχεις υπογράψει συμβόλαιο”», συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.