Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε σε πάρτι και απέσπασε δηλώσεις από λαμπερούς προσκεκλημένους.

Τρύφωνας Σαμαράς«Δεν θα κάνω καμία αλλαγή στα μαλλιά της Κορίνας Τσοπέη, είναι μία καλλονή. Δεν πήγα ακόμα στον Άγιο Δομίνικο. Βλέπουμε ότι η τηλεόραση έχει πρόβλημα με τα νούμερα τηλεθέασης», δήλωσε ο γνωστός κομμωτής.

Κορίνα Τσοπέη«Δεν γνωρίζω κάποια Ελληνίδα μοντέλο, έχω δει τη Βίκυ Καγιά λίγο», δήλωσε η Μις Υφήλιος 1964.

Περικλής Κονδυλάτος: «Στα 80 μου με φαντάζομαι με 10 λίφτινγκ. Το My Style Rocks το αντιμετωπίζω ως ριάλιτι. Στη θέση της Χατζηπαντελή θα έβαζα εμένα. Η Ηλιάνα δεν έχει γνώσεις μόδας και στυλ. Δεν έχει κάνει διεθνή καριέρα η Ηλιάνα, είναι αποτέλεσμα φαντασίας όσα λέγονται. Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση».

Νίκος Αποστολόπουλος: Θέλει να αποκαταστήσει την Κατερίνα Καινούργιου.
«Θέλω να βρω έναν άνδρα επιχειρηματία με λεφτά για την Κατερίνα Καινούργιου. Θέλω να βρω κάποιον να την παντρέψω», ανέφερε ο σχεδιαστής μόδας.

Έστειλα συλλυπητήρια στον Αγγελόπουλο. Η Βαμβακούση πιστεύω είναι έγκυος», πρόσθεσε.

Βάσια Παναγοπούλου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι παιδί πολύ ευαίσθητο». «Έχω κάνει μια συζήτηση για το Celebrity, θα είχε πλάκα. Δεν νομίζω να τα βρίσκαμε στα οικονομικά», αποκάλυψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα δεν είναι διεθνές μοντέλο, είναι παρουσιάστρια. Δεν μου αρέσει καθόλου η Ηλιάνα, ό,τι κάνει είναι μία αποτυχία. Η Χατζηπαντελή τα πάει καλά στο My Style Rocks».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: