H Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξήγησε με δηλώσεις της, τον λόγο που δεν μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το πάρτι γενεθλίων της. «Τι το σημαντικό είχα να δηλώσω στις δύο το πρωί μετά από 7ωρο πάρτι γενεθλίων εφόσον είχα πιει και λίγο αλκοόλ;» είπε το μοντέλο και παρουσιάστρια του «Shopping Star».

Δείτε ακόμη - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο λόγος που δεν μίλησε στις κάμερες στο πάρτι γενεθλίων της (Βίντεο)

Αφού παρακολούθησε το απόσπασμα, η Ελεονώρα Μελέτη, είπε στο «MEGA Καλημέρα» ότι: «Κατ’ αρχάς να πούμε, ότι η δημοσιογράφος δεν έχει ύφος. Γιατί ακούστηκε ότι τη ρώτησε με ύφος. Είναι συνεργάτιδα της εκπομπής μας και είναι ένα τόσο γλυκό πλάσμα που από την ευγένεια και μόνο που έχει όταν σου κάνει ερωτήσεις, θέλεις να της απαντήσεις. Μιας και μιλάμε για ευγένεια που είναι κάτι έμφυτο».


Δείτε το βίντεο



Δείτε επίσης - Κλέλια Ανδριολάτου: "Το 'Maestro' θα βγει στον αέρα τον Μάιο" (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια συνέχισε, αναφερόμενη στη συμπεριφορά που εισέπραξε ρεπόρτερ της δικής της εκπομπή από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Λογικό και εξαιρετικά κατανοητό

«Έτσι όμορφα και γλυκά που εξήγησε η Ηλιάνα για ποιον λόγο δεν ήθελε να μιλήσει, γιατί ήταν πολύ κουρασμένη μετά από ένα 7ωρο πάρτι και είναι λογικό και εξαιρετικά κατανοητό, το ίδιο και η Βασιλική μετά από 12 ώρες βάρδια ήταν κι εκείνη κουρασμένη και περίμενε να πάρει μία δήλωση. Θα μπορούσε με αυτόν τον ευγενικό τρόπο να της εξηγήσει, δεν ξέρω αν έγινε off camera, σίγουρα δεν έγινε on camera, ότι θα μιλήσει μία άλλη μέρα. Τα πράγματα θέλουν τρόπο, δε θέλουν κόπο», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το βίντεο από τα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: