Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στο μεγάλο launch party της H&M Home X Rabanne. Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για όλους και για όλα. Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»

Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια που λέγονται για μένα

«Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια που λέγονται για μένα, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα και έχουν να μου προσφέρουν κάτι με το σχόλιό τους. Δεν είμαι από αυτούς που θα ψάξουν τι γράφουν για εκείνους στο Twitter. Γιατί κάθονται και τα ψάχνουν;

Ο Λάκης Γαβαλάς λέει για μένα ότι θέλει να είμαι στη τηλεόραση, εκείνος δεν θέλει; Οι άνθρωποι λένε διάφορα για να είναι και στην τηλεόραση για να γίνονται συζήτηση γιατί πλέον το «ξέσπασμα» στους τίτλους πουλάει.

Μετά σε βλέπουν στον δρόμο, ντρέπονται και σου ζητούν συγγνώμη. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για αν κάνει μπλοκ στην Βίκυ Καγιά

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν κάνει μπλοκ στα social media όπως η Βίκυ Καγιά, το μοντέλο απάντησε: «Όχι καλέ γιατί να κάνω μπλοκ στο Instagram; Τι είμαι 5 χρονών; Δεν τα έχω αυτά, δεν με ενδιαφέρει».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αν ποτέ νιώσω απόγνωση θα είναι για γκόμενο

«Ωραία είναι τα βραδινά show και να δοκιμάζεις νέα πράγματα και διαφορετικά, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή που μπορεί να κουμπώνω κάπου, τότε ίσως θα το δοκιμάσω. Δεν είμαι απεγνωσμένη να είμαι στην τηλεόραση και γενικά στη ζωή μου. Αν ποτέ νιώσω απόγνωση θα είναι για γκόμενο. Πάντα θα ακούγεται το όνομά μου για το GNTM. Μακάρι αν γίνει να είμαι, θα το ήθελα πάρα πολύ» τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: