Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Νίκος Κουρής μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούν, «Ο Εκατομμυριούχος».

Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τοπαλίδου ύστερα από 18 χρόνια κοινής ζωής.

Αν και ζουν σαν να είναι παντρεμένοι, εφόσον έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, αποφάσισαν να κάνουν τώρα τον γάμο τους.

Η αποκάλυψη του ηθοποιού

«Ναι, θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Θα την καλέσω την Ελεονώρα Ζουγανέλη, θα της ζητήσω να ερμηνεύσει το αγαπημένο μου τραγούδι. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο», αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής.

«Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ για τον γάμο μας. Το βλέπει σαν ταινία, στον κινηματογράφο. Κάποια πράγματα μου φαινόταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άσ' το, δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου κι ας γίνω ρεζίλι», συμπλήρωσε ο ηθοποιός Νίκος Κουρής.

Ποιος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στον γάμο του;

«Ναι, θα παντρευτώ! Οργανώνουμε γάμο. Εννοείται θα καλέσω την Ελεονώρα Ζουγανέλη και θέλω να μας πει το αγαπημένο μου τραγούδι.

Δεν θα σας πω ποιο, γιατί δεν θέλω να το ακούσει η Έλενα.

Τον Δεκέμβριο παντρευόμαστε! Δεν άλλαξε κάτι. Να είσαι πιο γρήγορος από τον φόβο σου».