Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση λίγες εβδομάδες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο, διανύουν την πιο όμορφη φάση της ζωής τους.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία σήμερα έχει την ονομαστική της εορτή, το απόγευμα της Πέμπτης 26/10 δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο φορώντας δύο πιπίλες και έτσι ανακοίνωσαν εμμέσως, ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση λίγες εβδομάδες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο, διανύουν την πιο όμορφη φάση της ζωής τους.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία σήμερα έχει την ονομαστική της εορτή, το απόγευμα της Πέμπτης 26/10 δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο φορώντας δύο πιπίλες και έτσι ανακοίνωσαν εμμέσως, ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία , σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Πολλοί αναγνώστες κάνουν λόγο για δίδυμα, εξαιτίας της ανάρτησής τους με τις δυο πιπίλες ωστόσο αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.

Οι πρώτες φήμες για εγκυμοσύνη ξεκίνησαν την ημέρα που το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και η Δήμητρα Βαμβακούση εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι δυο τους ωστόσο, είχαν επιλέξει αρχικά να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη για λίγο καιρό, καθώς ο Ντάνος περνούσε τον δικό του Γολγοθά μετά τον θάνατο της μητέρα τους.

AGG-VAMV__1_
AGG-VAMV__2_

ΦΩΤΟ NDP/INSTAGRAM