Λίγες εβδομάδες μετά τoν θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου η πρώην σύζυγός του, Στέλλα Τσιάτσιου, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και την Ελισάβετ Οικονόμου.

Η Στέλλα Τσιάτσιου αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Αίαντα Μανθόπουλο, τον λόγο που δεν πήραν διαζύγιο, ενώ μίλησε και για την τελευταία σύντροφό του, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Δείτε ακόμη: Αίας Μανθόπουλος - Συγκινεί η τελευταία του σύντροφος - "Κάθε λεπτό μου λείπει"

Έκανα αυτό που όφειλα να κάνω

«Εγώ έκανα αυτό που όφειλα να κάνω ως γυναίκα του και τα παιδιά του ως παιδιά του. Έμαθα ότι έγινε και ένα μνημόσυνο στον αέρα προχθές, σε ζωντανή σύνδεση. Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Όταν ένας άνθρωπος προσεύχεται για την ανάπαυση της ψυχής του Αίαντα, αυτό εμένα μου προσφέρει μεγάλη χαρά και αγαλλίαση. Είναι άλλο αυτό και τελείως διαφορετικό να γίνονται μνημόσυνα γύρω γύρω», είπε αρχικά η Στέλλα Τσιάτσιου.

Η Στέλλα Τσιάτσιου είναι η πρώην σύζυγός του Αίαντα Μανθόπουλου

Ο Αίας ήταν ξεκάθαρος 

«Ο Αίας ήταν ξεκάθαρος στο ποιοι ήθελε να είναι η οικογένειά του, ποια άτομα ήθελε να φέρουν το επίθετό του. Συζητούσαμε για τα πάντα, υπήρχαν ανάμεσά μας διαφωνίες, υπήρχαν ανάμεσά μας ευχάριστα, δυσάρεστα, ανησυχίες για τα παιδιά, ευτυχία για τα παιδιά. Η περηφάνια που μας γέμισαν τα παιδιά πάρα πολλές φορές», δήλωσε στη συνέχεια η Στέλλα Τσιάτσιου.

Εγώ με τον Αίαντα δεν θα χωρίζαμε ποτέ

«Η μόνη συζήτηση που δεν κάναμε ποτέ και που δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας να την κάνουμε ήταν ένα ενδεχόμενο διαζύγιο, ήταν ξεκάθαρο ότι εγώ με τον Αίαντα δεν θα χωρίζαμε ποτέ. Ο καθένας προχώρησε τη ζωή του από εκεί και έπειτα», ανέφερε η Στέλλα Τσιάτσιου.

Η Στέλλα Τσιάτσιου είναι η πρώην σύζυγός του Αίαντα Μανθόπουλου

Η κ. Σταμοπούλου αρνήθηκε να μου μιλήσει

«Απ' όταν "έφυγε" ο Αίας κι έπειτα είχα καλέσει την κ. Σταμοπούλου μία-δύο φορές, η κ. Σταμοπούλου αρνήθηκε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο και δεν είχαμε ξανά επαφή από τότε», καταλήγει η Στέλλα Τσιάτσιου, πρώην σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: