Η σειρά «Milky Way» έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο Mega και οι περισσότεροι τηλεθεατές τη χαρακτήρισαν ως μία σειρά που διαφέρει απ' όσες φέτος προβάλλονται στην τηλεόραση. Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές προκάλεσαν αίσθηση, όπως και η συμμετοχή της Γιούλικας Σκαφιδά και του Ανδρέα Κωνσταντίνου. Η έκπληξη, όμως, προήλθε από το GNTM.

Ένας άλλος τηλεοπτικός γαλαξίας

Το «Milky Way», εκτός όλων των άλλων χαρακτηρισμών που του αποδόθηκαν χθες το βράδυ στα social media, είναι η σειρά που διαφημίστηκε από το Mega όσο καμία. Ρεκόρ προβολών του τρέιλερ από το καλοκαίρι, ξεπερνώντας κατά πολύ ακόμη και εκείνο του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Αυτό κατ' αρχάς σημαίνει μία σιγουριά των στελεχών του καναλιού για το τηλεοπτικό προϊόν που ετοίμασαν.

Και εν πολλοίς δικαιώθηκαν από τα πρώτα σχόλια του κοινού. Η σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Κεκάτου, που είναι βραβευμένος και με Χρυσό Φοίνικα στην κατηγορία μικρού μήκους ταινία στο Φεστιβάλ των Καννών, ήταν κινηματογραφική, ενώ το καστ διέφερε στον συνδυασμό παλαιών και νέων ηθοποιών. Βασικά στηρίζεται στη δεύτερη κατηγορία και καλά κάνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)


Στα θετικά και η εβδομαδιαία προβολή του κάθε Πέμπτη. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά δεν θα πέσει σε εκπτώσεις ποιότητας, απλά για να έχουμε μεγαλύτερη τηλεοπτική διάρκεια.



Όπως ήδη σου έχω αναφέρει κατά το παρελθόν, ο Βασίλης Κεκάτος προσπαθεί αφενός να δημιουργήσει ένα τηλεοπτικό καταφύγιο γι' αυτή τη Generation Z των social media που δεν παρακολουθεί τηλεόραση, αφετέρου να ξεφύγει από τα «καλούπια» των εμπορικών δημιουργών. Tης κλασικής φόρμας μιας σειράς, στην πλοκή, στη δομή, ακόμη και στο μοντάζ.

Λίγα λόγια για το "Milky Way"

Όλα κινούνται γύρω από τη ζωή της 17χρονης Μαρίας σε ένα ακριτικό χωριό της ελληνικής επαρχίας. Η ξαφνική της εγκυμοσύνη αλλάζει τα δεδομένα και η διαφορετική φυγή της από το κοινωνικό κατεστημένο θα γίνει από έναν νέο φίλο που με τον τρόπο του έχει ήδη σπάσει αυτό το κατεστημένο. Κορρίνα Ντούλλααρτ και Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος είναι οι δύο νέοι ηθοποιοί που λατρεύτηκαν ήδη από το Twitter. Ο τελευταίος, μάλιστα, έχει καταπληκτική ομοιότητα με τον παίκτη του 4ου κύκλου του GNTM Κωνσταντίνο Τσαγκάρη. Σαν δίδυμοι.




Δείτε τα σχόλια στο Twitter:

1-Milky-way-Twitter-1
1-Milky-way-Twitter-2
1-Milky-way-Twitter-3
1-Milky-way-Twitter-4
1-Milky-way-Twitter-5
1-Milky-way-Twitter-6
1-Milky-way-Twitter-7
1-Milky-way-Twitter-8
1-Milky-way-Twitter-9
1-Milky-way-Twitter-10
1-Milky-way-Twitter-11
1-Milky-way-Twitter-12
1-Milky-way-Twitter-13