Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, το οποίο εποπτεύει τη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας, είναι «ανοιχτό» στην ιδέα να δώσει στον Μάθιου Πέρι ένα αστέρι και μάλιστα στην ίδια μεριά με τις συμπρωταγωνίστριές του στα «Φιλαράκια», Κόρτνεϊ Κοξ και Τζένιφερ Άνιστον.

Η τελική απόφαση, ωστόσο, θα παρθεί από την οικογένεια του «Τσάντλερ Μπινγκ», σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.


Όλες οι λεπτομέρειες


Ο Μάθιου Πέρι «είχε αρχικά επιλεγεί για ένα αστέρι το 2013, αλλά η τελετή δεν προγραμματίστηκε ποτέ και το βραβείο έληξε το 2018» μεταφέρει το TMZ. Η ανανέωση του βραβείου είναι δυνατή και οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι θα εγκριθεί εύκολα. Μέχρι στιγμής κανείς από την οικογένεια του Μάθιου Πέρι δεν έχει επικοινωνήσει για την τελετή απονομής του αστεριού.

Εάν η οικογένειά του Μάθιου Πέρι αποφασίσει να προχωρήσει, θα πρέπει να δεχτεί το αστέρι εκ μέρους του και να οργανώσει την τελετή, η οποία θα περιλαμβάνει μια λίστα καλεσμένων 60 έως 90 ατόμων, αλλά και ένα ποσό χορηγίας ύψους 75.000 δολαρίων, το οποίο μπορεί να καλυφθεί από ένα στούντιο, ένα μέλος της οικογένειας ή φίλους.


Κάθε χρόνο, περίπου 200 υποψηφιότητες υποβάλλονται στην επιτροπή επιλογής του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ για το Walk of Fame. Οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των θαυμαστών, μπορεί να προτείνει οποιονδήποτε επαγγελματία της ψυχαγωγίας, εφόσον ο υποψήφιος ή ο ατζέντης του συμφωνεί με την υποψηφιότητα. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον πενταετή εμπειρία στη συγκεκριμένη κατηγορία και να έχουν ιστορικό φιλανθρωπικών συνεισφορών. Αυτοί που έχουν φύγει από τη ζωή πρέπει να έχουν πεθάνει τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν. Κάθε Ιούνιο, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, η επιτροπή επιλέγει περίπου 20 έως 24 διασημότητες, με μία από αυτές να τιμάται μετά τον θάνατό της.

_6__