Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τον Bo: «Eυτυχώς που δεν πήγα στον γάμο του Bo γιατί χώρισε μετά. Έχω μιλήσει με τον Bo. Μετά τον γάμο του Bo έχω παντρέψει άλλο ζευγάρι και έχω βαφτίσει».

Μαρία Σολωμού

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στον γιο της: «Μετά τα podcast ο γιος μου έρχεται και μου μιλάει για τα προσωπικά του. Λέω στον γιο μου τα προσωπικά μου. Λέμε την γνώμη μας δεν επεμβαίνουμε. Οι χωρισμένοι άνθρωποι πρέπει να είναι οικογένεια. Αποφάσισα να μην ξαναπώ τίποτα για τα προσωπικά μου. Βαρέθηκα. Ο γιος μου ακούει μόνο undergroynd rap».

Νίκος Κουρής

Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, και ήταν αποκαλυπτικός: «Ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε και οι δυο ότι τώρα έχει νόημα να παντρευτούμε. Ούτε εγώ ούτε η Έλενα είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δέσουμε τον ”γάιδαρο» μας”. Θέλουμε να γιορτάσουμε τον γάμο μας σαν μια καινούργια επανέναρξη. Πιο πολύ ξαφνιάστηκε ο γιος μας ο Πέτρος. Ο Πέτρος πήρε μεγάλη χαρά και για εμένα αυτό είναι μεγάλη ευτυχία. Ο γιος μας, Πέτρος θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία».

Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα ερωτήθηκε για το σόου «Your Face Sounds Familiar» και ξεκαθάρισε αν έχει διαφωνία με την Κατερίνα Καινούργιου: «Θα δείξει αν θα με δείτε στην παρουσίαση του YFSF. Δεν μπορώ να αποκαλύψω εάν έχω δεχτεί πρόταση. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία με την Κατερίνα Kαινούργιου. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του με τον τρόπο του».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε σε ερώτηση αν έχει βρεθεί σε εργασιακό περιβάλλον που να ήθελε να αποχωρήσει: «Έχω υπάρξει σε θέση που θέλω να φύγω από την δουλειά μου, αλλά είμαι επαγγελματίας και έχω κάνει υπομονή. Βαριέμαι να μιλάω για κιλά. Θα φάω όποτε "γουστάρω" και θα κάνω την διατροφή μου, όποτε θέλω. Δεν ξέρω αν θα δούμε γάμο μέχρι το καλοκαίρι, δεν προλαβαίνουμε».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την Ευγενία Μανωλίδου

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν αρέσει η τηλεόραση στην Ευγενία. Η Ευγενία δούλευε στην τηλεόραση γιατί είχε χρέη και ήθελε να τα πληρώσει. Μου είχε στείλει το γραφείο Tύπου ένα δημοσίευμα για τον γάμο μου με την Ευγενία και είπα σιγά μην ασχοληθώ με αυτή τη χαζομάρα. Μετά το δημοσίευμα για την κρίση του γάμου μας βγήκε η Ευγενία και το ξεκαθάρισε. Μου έκανε φοβερή εντύπωση η όρεξη και το μίσος να καταστρέψουν την οικογένεια μου. Με την Ευγενία είμαστε μαζί από το 2003. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Όλα τα ζευγάρια περνάνε κρίση».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: