Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Μάξιμος Μουμούρης.

Για τον ρόλο του στην "Γη της Ελιάς"

«"Η Γη της Ελιάς" είναι μια ευχάριστη συγκυρία για όλους μας, με μεγάλη απήχηση στον κόσμο και μας κάνει πάρα πολύ χαρούμενους αυτό. Ο "Κωνσταντίνος" περνά μια περίοδο ζήλειας, έχει πολύ έντονη τη διορατικότητά του γιατί η πείρα του, του λέει πότε κάποιος είναι επικίνδυνος ή όχι. Το μόνο κοινό μας στοιχείο με τον"‘Κωνσταντίνο" είναι ότι αγαπά πάρα πολύ την οικογένεια», σημειώνει ο ηθοποιός για τον ρόλο του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Για την οικογένειά του

Για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του έδωσε αβίαστα περισσότερες πληροφορίες.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο που είμαι πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών, "πετάει ο γάιδαρος, πετάει". Η πατρότητα με έκανε πιο ώριμο άνθρωπο. Δε λείπει ένας γιος από το σπίτι, αρκώ εγώ για να "διαλύσω" το σπίτι. Δεν είμαστε αυστηροί ως γονείς, αλλά αν πει κάτι η σύζυγός μου, η Νάντια Γιαννακοπούλου, "τέλειωσε"» τόνισε ο Μάξιμος Μουμούρης.

Η σύζυγό του είναι γνωστή πολιτικός και βουλευτής

«Η ζωή με τη συγκεκριμένη πολιτικό είναι πολύ ωραία, δε φέρνει την πολιτική στο σπίτι. Με τη Νάντια γνωριζόμαστε από το σχολείο, τα ραβασάκια ήταν από την πλευρά της. Κάναμε έναν κύκλο ζωής και συναντηθήκαμε την κατάλληλη στιγμή. Η Νάντια είναι φοβερή αντίπαλος στη λεκτική διαμάχη, είναι ρήτορας».

Για τον ρόλο του ως σύζυγος:

«Βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, είναι υποχρέωσή μου αλλά και χαρά μου. Στα δώρα είμαι σκράπας, αλλά επετείους θα θυμηθώ. Χάσαμε νωρίς τη μητέρα μου, ήμασταν τρεις άντρες και λίγο γκάου με τα δώρα. Η οικογένειά μου με τη Νάντια με βοήθησε να καταλάβω ότι τα Χριστούγεννα είναι εποχή δώρων.

Ως έφηβος ήμουν αρκετά χαζοχαρούμενος
«Σαν έφηβος ήμουν αρκετά χαζοχαρούμενος, πολύ ντροπαλός αλλά στην παρέα ήμουν μια χαρά. Η υποκριτική δεν ξέρω πώς ήρθε στη ζωή μου, δεν έλεγα ούτε ποίημα, ούτε προσευχή στο σχολείο. Ήταν ανάγκη να εκφράσω κάτι» ανέφερε ο Μάξιμος Μουμούρης.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Μάξιμος Μουμούρης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πλατόνωφ» του Άντον Τσέχωφ, στο θέατρο «Τόπος Αλλού».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: