Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε το ξέσπασμα που είχε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με την τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για το πώς η εκπομπή «Super Κατερίνα» διαχειρίστηκε την κόντρα του Light με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δείτε εδώ: Κατά μέτωπον επίθεση Σκορδά σε Καινούργιου -"Κάνει 5%, αδειάζει συνεργάτες της, για να σώσει τον π…ό της"

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της αναφερόμενη στη Φαίη Σκορδά, σε ένα απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή της, είπε:

«Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες, να τους διώχνουν κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός, και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό, παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά... Δεν πειράζει, θα κάνει μία μονάδα παραπάνω σήμερα».

Έτσι, ύστερα απ' όλα αυτά, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή της και η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» εμφανίστηκε να κρατάει μία κούπα του καφέ με το λογότυπο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Fay's Time». Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε στο Instagram του site της Φαίης Σκορδά, «Fay's Βοοκ», με λεζάντα «Η υπέροχη Δανάη Μπάρκα πίνει το πρωινό της καφεδίνο, αγαπημένη έκφραση της Φαίης μας από μία κούπα που τα λέει όλα. Καλημέρα. Να έχετε μία υπέροχη Πέμπτη», βάζοντας tag «Πάμε Δανάη» «Fay's Time» «Φαίη Σκορδά»


Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram: