Για το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά και για την ληστεία στο φαρμακείου του συντρόφου της, Σπύρου Μαρτίκα, μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», ανέφερε για την ληστεία στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα ανέφερε ότι «πήρα τηλέφωνο τον Σπύρο για να κανονίσουμε το πρόγραμμά μας και μου είπε ότι είναι στο αστυνομικό τμήμα. Δεν φοβήθηκα. Αγχώθηκα για το πόσο μεγάλη ήταν η ληστεία ή αν τραυματίστηκε κάποια κοπέλα στο μαγαζί», δήλωσε η Βρισηίδα. 

Διαβάστε επίσης: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: “Για το τίποτα δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα”

Στη συνέχεια,  η Βρισηίδα αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

 «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το εξώδικο προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το έχω στείλει, το έχει λάβει. Δεν με αφορά αν θα βγει να ζητήσει συγγνώμη για κάτι. Εγώ θα ήθελα να μην ξαναμιλήσει για μένα, όπως κι εγώ για εκείνη», ξεκαθάρισε.

 «Μη με ρωτήσεις κάτι άλλο για αυτή. Δεν θέλω να μιλάω για εκείνη. Είμαι πιο ήρεμη μετά από αυτό» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.