Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγµατοποιήθηκε το sold out MadWalk 2023 by Three Cents, µε εντυπωσιακές συνεργασίες αγαπηµένων καλλιτεχνών και κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και fashion brands, παρουσία κοινού.

To Madwalk έρχεται αποκλειστικά στο Mega στα µέσα ∆εκεµβρίου, ενώ στον µοναδικό θεσµό στη χώρα που ενώνει µε κύρος τη µουσική µε τη µόδα παρουσιάστηκαν 17 εντυπωσιακά catwalks και πρωτότυπα acts, µε περισσότερους από 24 καλλιτέχνες. Την παρουσίαση του θεσµού ανέλαβε η Βίκυ Καγιά.

Το concept του 13ου MadWalk 2023 by Τhree Cents επιµελήθηκε καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης, ενώ την τηλεοπτική σκηνοθεσία ανέλαβε ο ∆ηµήτρης Τσίγκoς.

∆ηµιουργίες τoυ Apostolos Mitropoulos παρουσιάστηκαν σε ένα catwalk όπου στο stage η Konnie Metaxa ερµήνευσε το τραγούδι «Venus».

Η Josephine ερµήνευσε «Τα καλά κορίτσια» και «Paint the town red», συνοδεύοντας το catwalk µε τις δηµιουργίες του brand 5226 by Celia Kritharioti, όπου περπάτησαν και ο Fipster µε τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

H Τάµτα τραγούδησε το «Makria» παρουσιάζοντας τις δηµιουργίες της 240791 by Eleni Kavvada. Η Κατερίνα Λιόλιου ερµήνευσε ροκάροντας στη σκηνή το «The show must go on» στο εκρηκτικό catwalk του Valtadoros.

Με το τραγούδι «Ανισόπεδη ντίσκο», ο Θοδωρής Μαραντίνης µε την Κατερίνα Παπουτσάκη συνόδευσαν το catwalk του brand XXLOVE, ενώ το «Naked» ερµήνευσε η Ελένη Φουρέιρα κατά τη διάρκεια του catwalk της MAC Cosmetics.

Τη σκυτάλη πήρε η ∆έσποινα Βανδή, που τραγούδησε το «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά» συνοδεύοντας το catwalk της Celia Kritharioti.

O Βασίλης Κούρτης µε το τραγούδι «Feeling good» συνόδευσε το catwalk των Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos.

Στη συνέχεια, η Ηβη Αδάµου µε τον Τrannos ερµήνευσαν το τραγούδι «Τι σου κάνει» στην παρουσίαση του catwalk της Pink Woman. Οι δηµιουργίες του Vrettos Vrettakos παρουσιάστηκαν από το ντουέτο των 3 SUM και του Σάκη Ρουβά στο τραγούδι «Θέµα» αλλά και στο remake της µεγάλης επιτυχίας «Σπάσε τον χρόνο».

Στο closing act του MadWalk 2023  by Three Cents o ιταλικής καταγωγής ηθοποιός, τραγουδιστής και super guest της βραδιάς, Michele Morrone, που ήρθε από την Ιταλία αποκλειστικά γι' αυτή τη βραδιά, τραγούδησε τις επιτυχίες «Watch me burn», το soundtrack της επιτυχηµένης σειράς ταινιών «365» και «Sweet dreams».

Η βραδιά κορυφώθηκε µε το πιο fashionable aft er party στον ίδιο χώρο, µε απολαυστικά Three Cents cocktails και πολλή µουσική µε D.J. set από τους Αντώνη ∆ηµητριάδη - AD1 και Dim Chord.

1. Πολλή μουσική με D.J. set από τους Αντώνη Δημητριάδη - AD1 και Dim Chord.

8


2. Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε το «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά» συνοδεύοντας το
catwalk της Celia Kritharioti.

2_2


3. H Τάμτα τραγούδησε το «Makria» παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της Eleni Kavvada.

3_2


4. Η Josephine ερμήνευσε «Τα καλά κορίτσια» και «Paint the town red» συνοδεύοντας το catwalk με τις δημιουργίες της Celia Kritharioti, όπου περπάτησαν και ο Fipster με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

4_2


5. Οι δημιουργίες του Vrettos Vrettakos παρουσιάστηκαν από το ντουέτο των 3 SUM και του Σάκη Ρουβά στο τραγούδι «Θέμα».

5


6. H Μπέριλ ΜακΚίσικ, σύζυγος του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Σακίλ ΜακΚίσικ.

6



7. O ιταλικής καταγωγής ηθοποιός και τραγουδιστής, και super guest της βραδιάς, Michele Morrone, με την παρουσιάστρια της βραδιάς, Βίκυ Καγιά.

7


8. Ο Θοδωρής Μαραντίνης με την Κατερίνα Παπουτσάκη συνόδευσαν το catwalk του brand XXLOVE.

1_2

*Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023