Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος, που έχει μιλήσει δημόσια για τη μάχη του με τον καρκίνο, βρίσκεται τώρα στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης εξήγησε τον λόγο της νοσηλείας του μέσα από δηλώσεις του στο «Super Κατερίνα».

Πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία

Όπως είπε: «Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να μην παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία.

Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά, είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά» είπε αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Νίκος Φλωρινιώτης - Στο νοσοκομείο

Η επίσκεψη του Κώστα Χαρδαβέλλα στο νοσοκομείο

Αναφέρθηκε ακόμη, στην επίσκεψη που του έκανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φλωρινιώτης είπε: «Ήρθε να με δει, εγώ του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους με πήραν τηλέφωνο. Mου έδωσε κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει.

Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε να πιστεύω στο Θεό, ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά. Μου έφερε το βιβλίο του, μου λέει "διάβασέ το είναι γραμμένο για τον νικητή ότι στο τέλος, μου λέει θα νικήσεις, και θα τα αφήσεις όλα αυτά πίσω"».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: