Τη σύντροφό του Τζόρτζια Σιακαβάρα συνόδευσε για ακόμα μια φορά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ο 83χρονος δικηγόρος συνόδευσε σήμερα (01/12) την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» σε έκθεση ειδών γάμου στο Ζάππειο.

Ekthesi_Eidon_Gamou_Zappeio
Ekthesi_Eidon_Gamou_Zappeio__2_



Ο φωτογραφικός φακός του parapolitika.gr απαθανάτισε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Τζόρτζια Σιακαβάρα που επισκέφθηκαν την έκθεση ειδών γάμου στο Ζάππειο.

Δείτε φωτογραφίες:

Pleuris_Siakavara_Zappeio
Pleuris_Tzortzia_Zappeio2
Pleuris_Tzortzia_Zappeio1


Κωνταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα: "Ο γάμος θα γίνει άμεσα"

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε πρώτη η «ON time», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι του μεγαλοδικηγόρου στην Παιανία.

plevris_tzortzia


Η «ON time» και η Σάσα Σταμάτη συνάντησε το λαμπερό ζευγάρι στα γενέθλια του PR man Νεκτάριου Σκαμνάκη στο «Blends» στη Γλυφάδα, πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος, που ήταν πολύ ευγενικός και ευδιάθετος, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για την καλλονή σύντροφό του: «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό».

sasa_plevris_tzortzia