Έναν... τρυφερό διάλογο παρουσία των ρεπόρτερ είχαν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα. Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης, όπου έκανε κοινές δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.
Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζώρτζια Σιακαβάρα: Το στόρι της σχέσης τους και πως έφθασαν στο γάμο


Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Λόγος διαζυγίου» 

«Μου έχει γίνει μία πρόταση πριν από λίγο καιρό για το “J2US”, τη θεωρώ τιμητική και αγαπώ πάρα πολύ αυτό το πρόγραμμα, το έχω παρακολουθήσει. Δεν μπορώ, όμως, να πω κάτι άλλο» απάντησε η Τζόρτζια Σιακαβάρα σε σχετική ερώτηση, με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να σχολιάζει: «Εγώ δεν επεμβαίνω σε ό,τι κάνει και δεν της λέω τη γνώμη μου».

Όταν οι δημοσιογράφοι στράφηκαν σε εκείνον, ζητώντας την άποψή του για τις πρωινές εκπομπές, ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε: «Είναι εκπομπές αυτές; Βγαίνει εκεί ένας... Μεγαλούτσικος, Μικρούτσικος, κάπως έτσι λέγεται... Αυτός ο κύριος μιλάει εναντίον μου χωρίς να μου δίνει το δικαίωμα να απαντήσω. Του έστειλα ένα εξώδικο και δεν μου απαντάει ούτε σε αυτό».

Παίρνοντας το λόγο, η Γεωργία Σιακαβάρα σχολίασε: «Προσωπικά, θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου για όλες τις εκπομπές. Εγώ πιστεύω ότι καθεμία έχει την αξία της, όλοι οι άνθρωποι εργάζονται για κάποιο λόγο». «Διαχωρίζεις τη θέση σου; Άρα, αυτός είναι λόγος διαζυγίου» της απάντησε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης! «Αυτές οι εκπομπές ως επί το πλείστον είναι κουτσομπολίστικες και χαϊδεύουν τα αυτιά των λαϊκών μαζών» επισήμανε ο γνωστός δικηγόρος κλείνοντας το θέμα.