Στην εκπομπή «The2nightshow» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης 05/12/2023 ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο ηθοποιός, τον οποίο για μια ακόμη σεζόν απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Ο παράδεισος των Κυριών», αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως χάρη ενός ρόλου χρειάστηκε να πάρει 24 κιλά.

Όπως ο ίδιος περιέγραψε για να τα χάσει ο οργανισμός του υπέστη τεράστιο σοκ.

Είχα πάρει 24-25 κιλά για έναν ρόλο

«Είχα πάρει 24-25 κιλά για έναν ρόλο. Ήταν στο Θέατρο Αμόρε, όπου κάναμε τη "Σαλώμη" του Όσκαρ Ουάιλντ μαζί με τον Δημήτρη Μαυρικίου, ο οποίος με ήθελε αρχικά να κάνω τον νέο που ερωτεύεται η Σαλώμη.

Κάπως έφυγε ο ηθοποιός που έκανε τον Ηρώδη και μου λέει ο Δημήτρης: “σκέφτηκα μήπως να τον έκανες εσύ τον Ηρώδη αλλά λίγο πιο νέο”. “Πολύ ωραία ιδέα”, του είπα. Μετά στις πρόβες μου πρότεινε να πάρω κανένα κιλό για να είμαι σε πιο ντεκαντάνς κατάσταση. Πήρα 3-4 κιλά αλλά επειδή εμφανιζόμουν γυμνός από τη μέση και πάνω κάπως έγραφε ωραία.Συνέχιζα να παίρνω και όσο έπαιρνα ένιωθα ακόμη καλύτερα στον ρόλο. Έφτασα να πάρω 24 ολόκληρα κιλά. Έτρωγα ένα ολόκληρο καλοκαίρι τσουρέκια με μερέντα και μαρμελάδες το πρωί, μακαρόνια δύο πιάτα το μεσημέρι. Τα τελευταία 6 κιλά όμως τα πήρα με δυσκολία.

Ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου

Η επόμενη παράσταση που έπαιξα ήταν μέσα σε 10 μέρες. Ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου, θα μπορούσα να έχω πάθει μεγάλα προβλήματα. Έχασα τα πρώτα 6 κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και τα υπόλοιπα 10, γιατί δεν προλάβαινα να τα χάσω όλα, τα έχασα πίνοντας μόνο βιταμίνη C. Αυτά είναι όμως ακραία πράγματα, δεν τα συνιστώ σε κανέναν φυσικά» τόνισε κλείνοντας ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: