Είναι ξανά ερωτευμένος ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μετά το διαζύγιο από την Ελένη Τσιριγκάκη; Δημοσίευμα της «Real Life» αναφέρει πως ο τραγουδιστής έχει γνωρίσει τους τελευταίους μήνες τον έρωτα στο πρόσωπο μιας συναδέλφου του. Ο λόγος για τη Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κοινή αγάπη για τη μουσική τούς έφερε πιο κοντά, όμως, όπως αποδείχτηκε, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη δουλειά, αφού έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές εντός κι εκτός Αθηνών. Η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο, κάτι που αναφέρει σε κάθε ευκαιρία. Από παιδί αγαπούσε τη μουσική και συμμετείχε σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου της, αποσπώντας θερμές κριτικές, γι’ αυτό και η ενασχόλησή της με το τραγούδι θεωρήθηκε φυσική εξέλιξη.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και οι εξαιρετικές συνεργασίες που είχε της επέτρεψαν να ερμηνεύσει έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως του Σταύρου Ξαρχάκου, του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του Μίνωα Μάτσα και του Θανάση Πολυκανδριώτη.

Έχει τραγουδήσει μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Μιχάλη Δημητριάδη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τη Χαρούλα Λαμπράκη, τη Μελίνα Κανά και άλλους. Φωτεινή στιγμή στη μέχρι τώρα διαδρομή της ήταν η συμμετοχή στην ταινία «Ευτυχία», όπου ερμήνευσε έναν παραδοσιακό αμανέ, με τίτλο «Σμυρναίικο μινόρε», κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Οn Time»