Το πρώτο της παιδί περιμένει η Αντιγόνη Κουλουκάκου από τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η γνωστή ηθοποιός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», είχε επισημοποιήσει την σχέση με τον σύντροφό της, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τις βέρες που αντάλλαξαν.

kouloukakou



«Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια. Από την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα – με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά», είχε αναφέρει στην ανάρτησή της η ηθοποιός, Αντιγόνη Κουλουκάκου.
ankouloukakou7

kouloukakou-3

Γεννημένη στη Μάνη, με σημαντικές συνεργασίες στο εξωτερικό και στον χώρο του modeling η Αντιγόνη Κουλουκάκου τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Mega, ενώ οι φωτογραφίες και οι αναφορές στην προσωπική της ζωή είναι ελάχιστες.















Δες απόσπασμα από τη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη:


Αντιγόνη Κουλουκάκου – Η αποκάλυψη για την έκπληξη του συντρόφου της


Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της σχέσης τους, η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ όπου και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο αντάλλαξαν βέρες με τον αγαπημένο της με τον οποίο πλέον κάνουν σχέδια γάμου.

«Ανοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στα δώρα βλέπω ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα είναι κάποιο κόσμημα αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Πήραμε ένα βυζαντινό δαχτυλίδι, το προσαρμόσαμε σε εμάς και το κάναμε βέρες. Έχω δαχτυλίδι αρραβώνων, είναι πάλι ένα βυζαντινό δαχτυλίδι με μία πέρλα.

Αυτές τώρα είναι οι βέρες, με τις οποίες θα παντρευτούμε όταν με το καλό το αποφασίσουμε να πάμε επισήμων στην εκκλησία. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει κάτι», περιέγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Δες απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο Στούντιο 4:


Αντιγόνη Κουλουκάκου – Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο


Τον περασμένο Αύγουστο η ηθοποιός γνωστοποίησε τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες για το θέμα της υγείας της.

Η γνωστή ηθοποιός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, με μια μακροσκελή ανάρτηση έγραψε, μεταξύ άλλων: «Τα σκοτάδια πάντα θα υπάρχουν, επιλογή είναι κ αυτά. Κ αν λίγο χαθείς απ’ το προσανατολισμό σου εμπιστεύσου τον εαυτό σου κ θα τα καταφέρεις. Είμαι καλύτερα… μην ανησυχείτε, δεν είμαι εγώ το θέμα, απλώς μια αφορμή κ μια ευχή για έναν ακόμα ταξίδι γύρω απ’ τον ήλιο εύθραυστη λίγο ίσως αλλά σοφότερη κ σύντομα πιο δυνατή. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας».


Αντιγόνη Κουλουκάκη – Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της


Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό BEAUTÉ που κυκλοφορεί με τη Real News, μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της.


«Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου. Και αναρωτιόμουν: “Μήπως τα νιώθω υπερβολικά παιδιά μου, μήπως είμαι πιο πολύ φίλη τους, μήπως είμαι απλώς κηδεμόνας τους ή απλώς σύντροφος του μπαμπά τους;” Τελικά, κατέληξα ότι όλα αυτά είναι… μπούρδες.

Με όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική μητέρα τους, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους», ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.