Στο Καλύτερα αργά ήταν καλεσμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μίλησε για το «Στην υγειά μας» που έκανε με επιτυχία για πάρα πολλά χρόνια.

Του έκανε, του Σπύρου Παπαδόπουλου κακό στην καριέρα του στην υποκριτική;

«Ναι, το καταλάβαινα γιατί έρχονταν στο καμαρίνι μου στο θέατρο και μου έλεγαν “ρε συ είσαι πάρα πολύ καλός, δεν σου το χα”», είπε αρχικά ο  Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Με νοιάζει πια εγώ τι θέλω. Μέσα μου θέλω να παίξω ρόλους στο σινεμά και στην τηλεόραση που να είναι πιο απαιτητικοί και να περνάω καλά. Ωραίο είναι να βάζεις τον πήχη λίγο πιο ψηλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Για την Ελλάδα είναι λογικό που υπάρχουν μιμητές του Στην υγειά σου. Δεν φταίνε οι μιμητές, φταίνε συνήθως οι άνθρωποι των καναλιών, πάντα έτσι λειτουργούσαν», ανέφερε στην συνέχεια ο  Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Όταν κάναμε τους Απαράδεκτους, μας έλεγαν οι παραγωγοί “Απαράδεκτους, τίποτα γείτονες γράψτε, 2-3 φίλους”. Δεν είναι σωστό. Έξω δεν θα γινόταν εύκολα. Ένα πράγμα που είναι πετυχημένο δεν το ξανακάνεις. Δεν έχω δει κανένα Στην υγειά μας. Έχω δει κάμποσες εκπομπές του Πορτοκάλογλου και μου αρέσει πάρα πολύ.

Ο βασικός λόγος που το έκανα είναι γιατί έπαιρνα από τον κόσμο το “εμείς τι θα κάνουμε;”. Εγώ ήθελα 2-3 σεζόν και τέλος. Είχαμε πάει με έναν φίλο σε ένα χωριό με χιόνια και είπαμε να περπατήσουμε βράδυ και όποια τηλεόραση ακουγόταν έβλεπαν Στην υγειά μας» κατέληξε ο  Σπύρος Παπαδόπουλος.