Μαζί με την καλή του φίλη, Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε ο Στέλιος Παρλιάρος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσουν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο επιτυχημένος ζαχαροπλάστης, Στέλιος Παρλιάρος, αποκάλυψε την περίοδο που δέχθηκε ρατσισμό σε μαγαζί που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας λόγω της προσωπικής σχέσης με τον Μπίλι Μπο.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Παρλιάρου

Ειδικότερα, ο Στέλιος Παρλιάρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το ήξερα το Κολωνάκι, έμενα στην πλατεία Αμερικής. Άκουγα όμως για αυτό και σκέφτηκα πως θα πάω εκεί. Ότι δηλαδή αυτό που θέλω και οραματίζομαι μάλλον θα το καταλάβουν στο Κολωνάκι. Θα μπορούσα να ανοίξω το μαγαζί στην πλατεία Αμερικής που θα ήταν και πιο φτηνό. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, πολύ φυσιολογικά θεωρούσα τα πάντα οπότε όση επιτυχία μου ερχόταν τόσο πιο πολύ δούλευα. Σαφώς ήρθαν και χρήματα αλλά δεν τα είχα καλά με τα οικονομικά και ένα πιτσιρίκι τότε, που ήμουν, που να τα καταλάβει. Γιατί το βράδυ ήθελα να βγω, πήγαινα και κοιμόμουν κάτω από τον πάγκο στο εργαστήριο, το πρωί έπαιρνα την κρέμα και συνέχιζα και δούλευα».

«Τότε στα ’80s ξεκίνησαν και τα προβλήματα όταν πέθανε ο Μπίλι Μπο και εγώ είχα ανοίξει το εργαστήριο κοντά του. Ήξερε η Αθήνα ότι κάναμε παρέα και στη Μύκονο και όλα αυτά οπότε, όταν έμαθαν ότι ο Μπίλι Μπο είχε AIDS, κάποιοι με έλεγαν «σε αυτό το μαγαζί μην πηγαίνετε γιατί θα κολλήσετε». Βεβαίως αυτό έγινε και σε μένα γιατί ήταν ρατσισμός το AIDS τότε», δήλωσε επίσης ο  Στέλιος Παρλιάρος.

«Φόβος και τρόμος, «δεν θα πας στον Παρλιάρο να φας γλυκό». Σιγά σιγά όμως ηρέμησε αυτό και εγώ άρχισα να αλλάζω γιατί προσπαθούσα να δω τι θα κάνω. Έκλεισα το μαγαζί, πήγα κάπου αλλού, συνεργάστηκα και μετά από το 2004 που έφυγα εντελώς από αυτό το όνομα που «έχτισα» άλλαξε όλη η πορεία μου. Έγινα ένας άλλος άνθρωπος» πρόσθεσε, ακόμα, ο  Στέλιος Παρλιάρος, στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.