Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε αιφνιδίως από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», της οποίας ήταν ο πρωταγωνιστής.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα κυκλοφόρισε και το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε και διέγραψε ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης μετά την αποχώρησή του.


Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και, μεταξύ άλλων, σχολίασε για το εν λόγω περιστατικό λέγοντας: «Εδώ και σαράντα χρόνια που ασχολούμαι με τον χώρο, δεν νομίζω ότι έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Ο άνθρωπος για να φύγει, κάποιος λόγος θα υπάρχει, γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχει ακουστεί κάτι για τον συγκεκριμένο ηθοποιό, ξέρω ότι είναι πολύ συνεργάσιμος και στα σίριαλ που έχει παίξει. Το Εθνικό είναι αυτό που είναι, το τι έχει γίνει το γνωρίζουν μόνο αυτοί οι δύο άνθρωποι».


«Δεν γνωρίζω τον κύριο Χουβαρδά. Αυτό που έγραψε ο Λεωνίδας Κακούρης για τον Γιάννη Χουβαρδά, που τον χαρακτήρισε σκληρό, έχει ακουστεί πολλές φορές και όχι μόνο για τον συγκεκριμένο. Στο θέατρο πιστεύω πως δεν χωράει δημοκρατία, είσαι εκεί για να υπηρετήσεις το όραμα του σκηνοθέτη», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.