Η Μαρία Αντωνά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αποκάλυψε ότι οι γιατροί έδιναν στον αδερφό της λίγες ελπίδες επιβίωσης. «Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει από κάτι πολύ μικρό και ασήμαντο», είπε με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια των Διασήμων του Survivor 2024.

Η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει

«Η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο αδελφός μου, τον οποίο για αρκετά χρόνια είχα στερηθεί λόγω του ότι εγώ ζούσα με τη μητέρα μου και ο αδελφός μου με τον πατέρα μου.

Ύστερα από χρόνια λοιπόν, όταν ενώθηκαν ξανά οι ζωές μας και ήρθαμε μαζί, ήρθε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο ήμουν ουσιαστικά και η πρώτη που τηλεφώνησαν.

Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει

Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει από κάτι πολύ μικρό και ασήμαντο, που ουσιαστικά ήταν μια βιταμίνη η οποία έλειπε στο αίμα του και δεν το γνωρίζαμε, ο αδελφός μου πέρασε δυο ισχαιμικά επεισόδια, από τα οποία είχε παραλύσει όλη η δεξιά του πλευρά», ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Nα μπορέσω να σταθώ δυνατή 

«Ήταν για μένα σοκαριστικό αυτό το γεγονός, να μπορέσω να σταθώ δυνατή για να είμαι δίπλα του και ταυτόχρονα να βλέπω και τον αδελφό μου σε μια τέτοια κατάσταση. Χαίρομαι όμως πολύ γιατί με πάρα πολύ αγώνα και πάρα πολύ κόπο το ξεπέρασε, είναι γερός και δυνατός και σίγουρα θα είναι πάρα πολύ χαρούμενος που με βλέπει μέσα στο παιχνίδι.

Aυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο

Νομίζω ότι αυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο γιατί εκεί κατάλαβα ότι στη ζωή δεν έχει τίποτε άλλο σημασία εκτός από το να είμαστε καλά και να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε. Τι το ανέφερα τώρα», πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: