Η Μαρία Αντωνά φαίνεται πως πληγώθηκε πάρα πολύ εξαιτίας της αποχώρησης του Νίκου Γκάνου από το Survivor 2024. Η όμορφη παρουσιάστρια είχε έρθει κοντά με τον τραγουδιστή, γι’ αυτό και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα για εκείνον.

Δείτε ακόμη - Survivor 2024: Αποχώρησε ο Νίκος Γκάνος (Βίντεο)

«Όλα δυστυχώς έχουν πάει λάθος για την κόκκινη ομάδα και δεν ξέρουμε πώς ακριβώς αυτό θα εξελιχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε ό,τι αφορά προσωπικά εμένα, εντάξει, η ψυχολογία μου δεν είναι και πάρα πολύ καλή. Το ομολογώ. Τόσο γιατί επανέρχομαι από κάτι δύσκολο που πέρασα με την υγεία μου αλλά και γιατί θα ξαναμπώ εκεί χωρίς τον Νίκο (σ.σ.: Γκάνο) που… Δεν ξέρω… Ο Νίκος ήτανε… Ο Νίκος ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμένα και με έχει επηρεάσει πάρα πολύ είναι η αλήθεια η αποχώρησή του», εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε ακόμη - Survivor 2024 - Κατέρρευσε η Μαρία Αντωνά με τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη: "Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ" (Βίντεο)

«Δεν ξέρω δηλαδή πώς θα είναι τα πράγματα και με όλη την κατάσταση αλλά και με το γεγονός ότι λείπει ο Νίκος», συμπλήρωσε, με δάκρυα στα μάτια, η Μαρία Αντωνά ξεκινώντας τη νέα της εβδομάδα στο Survivor.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: