Για την καριέρα της στην τηλεόραση και το πως ξεκίνησε μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης, με αφορμή μια συζήτηση που είχαν με τον Χάρη Γιακουμάτο για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Πολύ καλά τη βλέπω. Να πω ότι σε κάποιους ανθρώπους η αποχή από την τηλεόραση τους κάνει καλό. Το ίδιο έχω πει και για τη Μαλέσκου. Μετά επανέρχονται σούπερ. Μπορεί να χτυπήθηκαν αρκετά και όλο αυτό να φάνηκε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στην «Super Κατερίνα».

«Μήπως να λείψω κι εγώ και μετά να επιστρέψω καλύτερα; Ηρεμείς, βλέπεις και τι λάθη έκανες», τόνισε με χιούμορ η οικοδέσποινα της εκπομπής.

«Εγώ δεν την ξέρω την Ιωάννα, μιλάμε από τα social. Τη βλέπω πολύ καλά, πολύ ήρεμη και είναι ένα πρόσωπο που θα το ήθελα να επιστρέψει», σχολίασε αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου.


«Εγώ μπήκα ξαφνικά, υπήρχε μία διαφορά. Εγώ ξεκίνησα από ρεπόρτερ, οπότε δεν μπήκα τόσο ξαφνικά. Μου ήρθε όλο σιγά-σιγά. Η Ιωάννα ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα σε έναν πολύ μεγάλο σταθμό. Έγινε παρουσιάστρια με τη μία», απάντησε η παρουσιάστρια σε σχόλιο του Χάρη Γιακουμάτου.