Η Μαντώ συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», και η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή και την σπουδαία καριέρα της.

Κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα

«Κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ετοιμάζω τα καινούργια μου τραγούδια αλλά και τις ‘90s συναυλίες με τους Μπίγαλη, Βόσσου και Πωλίνα. Η εποχή των ‘90s ήταν ανέμελη, ο κόσμος άκουγε περισσότερο μουσική από τώρα και για αυτό έχω ένα παραπονάκι. Τα τελευταία χρόνια πόσες μεγάλες επιτυχίες έχουν γίνει; Ελάχιστες», ανέφερε αρχικά η Μαντώ.

Γεννήθηκα για να κάνω πράγματα στην Αμερική

«Πιστεύω ότι γεννήθηκα για να κάνω πράγματα στην Αμερική, η φωνή μου είχε τα χαρίσματα αυτά. Το 2000 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι μου η Jessica Simpson, το οποίο έγινε διπλά πλατινένιο και πήραμε βραβείο MTV. Αν ήμουν εκεί τότε και παρέμενα θα είχε γίνει αυτό. Τότε μπήκα σε πολύ μεγάλα “γήπεδα”» τόνισε στη συνέχεια η Μαντώ.

Μαντώ: Γεννήθηκα για να κάνω πράγματα στην Αμερική

Δεν είμαι αρνητική να ξαναπάω στη Eurovision

«Το φόρεμα της Eurovision το έχω ακόμα και το έχω φορέσει ακόμα μια φορά που έκανα τον εαυτό μου στο "YFSF". Η ιδέα για τη Eurovision δεν ήταν δική μου, γιατί είχα γεννήσει πριν 10 μήνες τον γιο μου και είπα "πού να πάω τώρα, ακόμα θηλάζω". Δεν είμαι αρνητική στο να ξαναπάω στη Eurovision, δεν ξέρω όμως αν θα ήθελα να συμμετέχω ως τραγουδίστρια ή ως συνθέτρια. Και τα δύο θα με ενδιέφεραν», δήλωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Για τα τραγούδια της - «Τώρα εγώ θα πω αυτά;»

«Όταν πρωτοάκουσα τα τραγούδια που ήταν να πω έλεγα μέσα μου "τώρα θα πω εγώ αυτά; Εγώ τραγουδάω Whitney Houston και Aretha Franklin". Όταν μπήκα στο στούντιο είπα θα προσαρμόσω τα τραγούδια πάνω μου».

Μαντώ: Γεννήθηκα για να κάνω πράγματα στην Αμερική

Ακούω την γνώμη των παιδιών μου για κάποιον σύντροφο

«Τα παιδιά μου έχουν ταλέντο στη μουσική, αλλά δεν τους αρέσει να εκτίθενται. Θα πάρω την γνώμη τους για κάποιον σύντροφό μου και θα χωρίσω αν μου πουν "όχι" για κάποιον. Θα παντρευόμουν ξανά με την έννοια της συμβίωσης, δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία να φορέσω νυφικό», σημείωσε η Μαντώ.

Θέλω να σπουδάσω ιστορία και αρχαιολογία

«Ένα όνειρο που θέλω να πραγματοποιήσω είναι να σπουδάσω ιστορία και αρχαιολογία, ασχολούμαι πάρα πολύ», ανέφερε κλείνοντας η σπουδαία τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: