Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν θα ήταν αρνητική σε ακόμα ένα παιδί.


Κατερίνα Στικούδη: Μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ

«Δεν είμαι αρνητική, μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ. Μου αρέσει να ακούω καθημερινά να με φωνάζει κάποιος "μαμά". Δεν με φοβίζει καθόλου», είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, προλαβαίνει κανονικά το πρόγραμμά της και πολλές φορές, παίρνει τον γιο της μαζί της στις υποχρεώσεις της.

*Διαβάστε εδώ: Κατερίνα Στικούδη: Να σταματήσουν οι αδιάκριτες ερωτήσεις στις γυναίκες

«Τρέχω παντού με τον μικρό. Και μπάλα και δραστηριότητες και πάρκα και γήπεδα, μέσα σε όλα. Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου. Έφερα στη ζωή ένα αγοράκι που του μοιάζει και έχω τρελαθεί. Κι ας μου έλεγε ο Βαγγέλης "τα αγοράκια μοιάζουν στις μαμάδες τους". Βγήκε ίδιος, οι γκριμάτσες του, όλα. Είναι πολύ συγκινητικό», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε πως στο παρελθόν δεν περνούσε από το μυαλό της ότι θα γίνει μητέρα.

«Αγαπούσα τα παιδάκια πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσαν, οι αγκαλιές, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδιά. Όμως, πάντα έλεγα ότι αν ποτέ κάνω παιδί και είναι αγοράκι, θα το πω Βύρωνα. Και γνωρίζω τον Βαγγέλη, ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας, και λέω "εσύ είσαι! Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα άλλο". Βύρωνας είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα», είπε κλείνοντας.