Για πρώτη φορά ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε τηλεοπτικά για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό και τον ήθελαν να είναι σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο «Ναυάγιο», βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2024 καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων και ρωτήθηκε γι’ αυτά τα δημοσιεύματα. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι σοκαρίστηκε καθώς ποτέ μέχρι εκείνη τη μέρα δεν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με κάτι αντίστοιχο.

Δεν έχω δώσει δικαιώματα για τέτοια πράγματα

«Είμαι νομίζω ένας άνθρωπος και ένας ηθοποιός που δεν έχω δώσει δικαιώματα για τέτοια πράγματα. Όταν είναι να μιλήσω, θα μιλήσω. Και δε νομίζω ότι έχει και κανένας δικαίωμα να μιλήσει εκ μέρους μου. Το θεωρώ πολύ άσχημο γενικότερα, όχι μόνο στην τηλεόραση, στην κοινωνία. Οκ, να πεις κάτι, αυτό που λέμε κουτσομπολιό, αλλά αν το κάνω εγώ, θα το κάνω με πολύ καλή διάθεση και όχι για να βρω το κακό του άλλου.

Έχω μάθει να δικαιολογώ και πολλά πράγματα. Αυτό ήταν για μένα κάτι που δεν το είχα ανάγκη. Δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Δεν ήθελα να συμβεί. Και να συνέβαινε κάτι, που δεν συνέβαινε, από που κι ως που θα βγεις εσύ να το πεις; Αφού δε το έχω πει εγώ. Και ειδικά όταν υπάρχουν δυο παιδιά, και αυτοί που το λένε έχουν επίσης παιδιά» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς στην εκπομπή της είχε ειπωθεί για πρώτη φορά το κουίζ που αφορούσε στην προσωπική του ζωή, αλλά και το πώς μίλησε στα παιδιά του γι’ αυτή την κατάσταση.
Ήταν κάτι που με τάραξε στην αρχή

«Όταν προστατεύεις τους άλλους, είναι σαν να προστατεύεις και τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν είναι προστατεύω, βασικά είναι να μη λες ψέματα. Είδηση για την είδηση; Από που κι ως που; Ήταν κάτι που και εμένα με τάραξε στην αρχή. Επειδή ταράχτηκα τόσο, προσπάθησα να δω τι έγινε και να πάρω τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τηλέφωνο, να τη ρωτήσω τι και πώς. Μου είπε, αλλά την ίδια στιγμή δεν κατάλαβα, και είδα ότι αυτό συνεχίστηκε.

Αυτά τα πράγματα μένουν

Και πια στις μέρες μας, είναι κάτι που δε μπορεί να αποφύγει. Ακόμα και συγγνώμη να ζητήσει κάποιος μετά από ένα ψέμα ή μια βλακεία ή κάτι το οποίο ήταν λάθος, αυτά τα πράγματα τα οποία μένουν. Υπάρχουν τα social media και μένουν τα πάντα. Στην κόρη μου ευτυχώς πρόλαβα και το είπα την ίδια μέρα, γιατί πήγε την επόμενη στο σχολείο και τη ρωτάγανε οι φίλοι της. Ακόμα και αυτό το μικρό σοκ, κάπως επηρεάζει τα παιδιά.

Δεν είχα ξαναβρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση

Τα παιδιά καταλαβαίνουν. Δεν είχα ξαναβρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση. Και ένιωθα για πολλά χρόνια ότι με σέβονται, ότι σέβονται και τη δουλειά μου και τον χαρακτήρα μου, κι αυτός ήταν ο λόγος που σοκαρίστηκα, επειδή δεν είχα δώσει δικαίωμα ποτέ για τίποτα…» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δεν είμαι από αυτούς που θα το κρύψω

«Δεν είμαι από αυτούς που θα είμαι με κάποια κοπέλα και θα το κρύψω ή θα πω ότι δεν είμαι. Δεν το έκανα και δε θα το κάνω ποτέ. Απλά θέλω να έχω το δικαίωμα να το πω εγώ στα παιδιά μου. Θέλω να το κάνω εγώ και όχι άλλος για μένα» ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: