Η Σοφία Κουρτίδου και ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικάλης βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Μιλώντας για την πρώτη τους γνωριμία, η Σοφία Κουρτίδου είπε: «Εγώ πλησίασα τον Γιάννη για να κάνουμε μια συνέντευξη (…) μου έγινε ένα κλικ, έχω κάνει συνέντευξη και με άλλους Παραολυμπιονίκες και γενικότερα με άτομα με αναπηρία. Ήθελα να παρουσιάσω έναν φωτεινό άνθρωπο, αλλά τελικά βρεθήκαμε να φωτίζει ο ένας τη ζωή του άλλου», είπε η Σοφία Κουρτίδου.

«Το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι θα τον ερωτευτώ. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα – είχαμε δώσει ραντεβού σε μια καφετέρια – σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε και βλέπω αυτό το χαμόγελο…. Είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα του, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν γίνεται αυτό να μην του το αναγνωρίσεις», πρόσθεσε η Σοφία Κουρτίδου.


Ο Γιάννης Σεβδικάλης πρόσθεσε για τη σχέση του με την γνωστή κωμικό – τραγουδίστρια: «Εγώ είδα όλο τον κόσμο στη Σοφία. Μαθαίνω πράγματα καθημερινά, είδα την αγάπη με άλλο μάτι. Μου έχει μάθει τόσα πράγματα και ακόμα εξελίσσομαι καθημερινά», είπε ο Παραολυμπιονίκης ο οποίος το 2012 η ζωή του άλλαξε ξαφνικά μετά το ατύχημα και τον ακρωτηριασμό των ποδιών του.


H Σοφία Κουρτίδου μετά το αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησής της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyy3mmyc0icx)