Για την εμπειρία του στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» μίλησε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live.

Ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας ανέφερε πως είχε καταθέσει στο παρελθόν χρηματικά ποσά στην οργάνωση προκειμένου να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας.


«Δίναμε αυτό που μας περίσσευε –αν μας περισσεύει κάτι– για να βοηθήσουμε αυτό το έργο που το πιστεύαμε. Εγώ σταμάτησα γιατί είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Είδα να παίρνει μία πολύ εμπορική μορφή όλο αυτό που δεν θα έπρεπε. Ταΐζεις ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, δεν χρειάζεται τόση προβολή ούτε τόση διαφήμιση», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

«Αισθάνομαι άσχημα τώρα που λέω ότι βοήθησα. Αισθάνομαι άσχημα και το λέω για πολύ συγκεκριμένο λόγο», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Σχετικά με όσα ακούστηκαν για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Τον κατηγορούν για τζόγο. Ο τζόγος είναι μια ασθένεια η οποία δεν έχει ορατά συμπτώματα, όπως είναι ο αλκοολισμός.

Αν όντως είναι τζογαδόρος, χρήζει ιατρικής βοήθειας. Είναι λάθος για μένα να υπάρχει μια φιλανθρωπική οργάνωση χωρίς να έχει αριθμό φιλανθρωπικού ιδρύματος από το κράτος», είπε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στο T-live.


Τέλος, ο τραγουδιστής επισήμανε πως η πρώτη επικοινωνία έγινε μέσα από τα social media και τον λογαριασμό «Ο άλλος άνθρωπος» μέσω του οποίου είχε ενημερωθεί για τη διαδικασία της φιλανθρωπίας και το πώς θα μπορούσε να συμβάλει καταθέτοντας χρηματικά ποσά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzrj9pymm4x)