Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Γιώργος Λαμπάτος στην τλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέροντας ότι ο Μάρκος Σεφερλής επικοινώνησε μαζί του.

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για το τηλεφώνημα του Μάρκου Σεφερλή και την πρότασή του να παίξουν μαζί στο θέατρο.

1-giwrgos-labatos-markos-seferlhs

Μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει

«Έψαχνα να βρω έναν δικηγόρο και χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι μου, το σήκωσα και ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Του είπα ότι σας ζητώ συγγνώμη και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Μου είπε "να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα γίνει τελικά η ανάκληση". Αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί όχι απλά με βοηθάει σε αυτήν την περίπτωση, αλλά δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή και να ξεκινήσουν τα όνειρά μου πάλι από την αρχή. Έτσι, τον ευχαρίστησα αλλά μου είπε "μισό λεπτό, έχω κάτι να σου προτείνω". Τα έχασα τελείως. Μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει και να με πάρει στον θίασο σε έναν πολύ ωραίο ρόλο. Πετάω στα σύννεφα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.


Δεν μπορούσα να το πιστέψω

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν το περίμενα πραγματικά. Περίμενα το πολύ να γίνει η ανάκληση. Έμεινα άναυδος για λίγο. Ούτε το περίμενα να γίνει. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί ολοκληρώνεται η επανένταξή μου, ύστερα απ' όλη αυτήν την ταλαιπωρία και με τη δουλειά και με τα θέματα υγείας μου. Θέλω να σκέφτομαι ότι αυτή η δουλειά θα είναι ένα άνοιγμα ψυχών με αρχή και πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: