Για τα παιδιά, τον σύζυγο και την καριέρα της μίλησε η Νόνη Δούνια στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ.

Νόνη Δούνια: «Η μεγαλύτερη λύπη μου είναι…»

Αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη λύπη και η μεγαλύτερη χαρά της ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με τους γονείς της.

«Η μεγαλύτερη λύπη μου είναι η η απώλεια πατέρα μου και η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν», είπε η  Νόνη Δούνια.

Η μόδα άνοιξε τη μία πόρτα μετά την άλλη στη σταδιοδρομία της με δυσκολότερη πίστα αυτή της πολιτικής


«Τις πόρτες όλες μου τις άνοιξε η ενασχόλησή μου με τη μόδα. Έτσι μου άνοιξε η πόρτα της υποκριτικής, της παρουσίασης. Το πιο γερό στομάχι το χρειάζεται η πολιτική, εκεί σε έχει τοποθετήσει ο κόσμος. Οφείλεις να σέβεσαι τους ανθρώπους που σε έχουν τοποθετήσει εκεί» υπογράμμισε, η Νόνη Δούνια στον Τάσο Ιορδανίδη.

Ιδιαίτερα όσα κατέθεσε στη συνέχεια για τους γονείς της και την απώλεια του πατέρα της.


Νόνη Δούνια: «Ούτε τον γάμο μου δεν πρόλαβε ο μπαμπάς μου»

«Οι γονείς μου ήταν αρκετά αυστηροί, απλά η μητέρα μου ήταν πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή της και ενώ ήταν αυστηροί και μας είχαν προορισμούς ήταν και η γυναίκα που θα έπειθε τον πατέρα μου να με αφήσει να κάνω πράγματα», δήλωσε η Νόνη Δούνια.

«Ούτε τον γάμο μου δεν πρόλαβε ο μπαμπάς μου, ούτε τα παιδιά μας, πέθανε στα 33 μου. Το κουβαλάω μόνο αυτό μου λείπει. Θα ήταν καταπληκτικός παππούς και με την πολιτική θα ήταν ΦΟΒΕΡΆ υπερήφανος μετά από αυτά που πέρασε μαζί μου ως sex symbol του μόντελινγκ που ήταν βαρύ και σκληρό για τον πατέρα μου. Δεν είναι εύκολο για έναν μπαμπά η κόρη του να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο. Ήταν πολύ δύσκολο και να είναι το εξώφυλλο κρεμασμένο στο περίπτερο και να το βλέπουν και οι φίλοι σου. Υπέφερε, ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί, υπήρχαν μέρες που δεν μου μιλούσε καθόλου» κατέληξε η  Νόνη Δούνια.